почна да станува скам, ама го користам само за порачување со поени на америчка адреса, колку да не е за џабеДругари што стана со лоцкерз , зедели некој нешто или слаба работа мене по се ми изгледа дека е scam ..........
Како ги направи 12 долари бе?? ја неможам 1 да направам :SДа ми каже некој КАКО и ШТО може да се нарача од мтурк, иам 12 долари, па да не ми седат за џабе.
Ни јас неможам да направам едвај направив 0.01$Како ги направи 12 долари бе?? ја неможам 1 да направам :S
Ја ТРЕНУТНО имам 0.70 БедовиНи јас неможам да направам едвај направив 0.01$
некое цд или наочари :РДа ми каже некој КАКО и ШТО може да се нарача од мтурк, иам 12 долари, па да не ми седат за џабе.
како ги направи тие 60$ јас неможам 1 да направамнекое цд или наочари :Р
и јас на мтурк 60 $
Да ми каже некој КАКО и ШТО може да се нарача од мтурк, иам 12 долари, па да не ми седат за џабе.
како ѓи правите толку бе? јас не можам до 1’ да стигнам/и јас на мтурк 60 $
Абе работата е што незнам каде, како и од каде да ги префрлам парите од мтурк.. Ако може поделатно да ми објасниш?некое цд или наочари :Р
и јас на мтурк 60 $
Па не ги прај тие хитови шо даваат 0.01$ )))како ѓи правите толку бе? јас не можам до 1’ да стигнам/
пробав едно од тие, па не ми одобрија, ми личи на скам сајт anywayПа не ги прај тие хитови шо даваат 0.01$ )))
Треба да се помачиш малце, конкретен пример, имаш као хит шо носи 3-4$ и треба да напишеш како си прошол на одмор, или кој е твојот идеален одмор.. Текст со минимум 350 збора... Или друг хит од 200 збора да одбереш кој подобро звучи за да се официјализираат во англискиот јазик.. Има тешки глупости, али ете, даваат кеш..
Не, не, не е скам.. едино шо многу споро се заработуваат пари.. Неможе да е скам, под „споственост“ на Амазон е.. Ми кажуваа, некој дечко нарачал некакви обетки или ланчиња, накит нешто, и тука го продавал трипати поскапо..пробав едно од тие, па не ми одобрија, ми личи на скам сајт anyway
Имаш горе десно Account Settings-->Transfer your earnings to your Amazon.com gift certificate balanceАбе работата е што незнам каде, како и од каде да ги префрлам парите од мтурк.. Ако може поделатно да ми објасниш?
арно ти вика, дека не си. оти стварно не си за овој редим.ZOSTO NE ME PUSTA VO SHOP REDEMPTION STO E RABOTA VELI NE SUM ZA OVOJ REDEEM