Точно, и јас добив, едноставно и се учленив да ме известуваат каде е пратката електронски, па добив повратен одговор дека сеуште е во ЊуЈорк.. Сеа само чекај дома и прави си филмови како царината била укината и ти нетреба да платиш ни денар, па со заштедените пари частиш троа женски в ќафиќ ...Еј еве сега јас проверив мене ми е пратен имам и tracking number
И јас сум З-листер повеќе од 2 месеци, нема ништо до сега. И повеќе од 2 месеци чекам една ебана навлака за ајфон, и таа нема стигнато. Ако стигнат некогаш, ќе се лоѓирам на страната, пошто ми немаат одговорено на последните 2 прашања.Одамна се немам уклечено на форумов, па сега гледам дека тука баааагиии сте изнапишале за странава, ме интересира ако може некој кој е така поупатен во врска со стрнава, да ми каже дали е верно сето ова, зш нели требаше да стигне маичка со логото нивно за сите Z-Liters и јас сум таков член повеќе од 2 месеци ама од маичката ни абер, дали некој ја има добиено таа маичка или дали воопшто успеал да нарача нешто и дали му стигнало. ПОздрав
не гледаш горе што пишува?дали на Локерз у шопот се купува со поените или со картица? Гледам за нас го пуштиле и има јаки работи
што сака да каже тоа ?не гледаш горе што пишува?
Тоа ти кажува дека ова важи само за Америте. Така да, ние сме секако заебани. Им пишав у тоа contact us. Ми одговорија на друѓи прашањашто сака да каже тоа ?
Можеш со картица, а можеш и со поени. Можеш и комбинирано.да цркнат тоа Американците ,а како се купува со картица или со поените онака ме интересира?
не се плаќа ништо, првата ми стигна за 2 недели, а вторава ја чекам веќе 5 недели ја нема да стигне. Почнаа и овие да дупат.За маица од Beterz дали се плаќа нешто царина,пошта ... и колко време се чека.