Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
А да се стриш малку? Околу 10 јуни ќе ги имате iPod-ите у руке. ;)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.097
Поени од реакции
1.372
Еј еве сега јас проверив мене ми е пратен имам и tracking number

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Еј еве сега јас проверив мене ми е пратен имам и tracking number
Точно, и јас добив, едноставно и се учленив да ме известуваат каде е пратката електронски, па добив повратен одговор дека сеуште е во ЊуЈорк.. Сеа само чекај дома и прави си филмови како царината била укината и ти нетреба да платиш ни денар, па со заштедените пари частиш троа женски в ќафиќ ...

Член од
20 јули 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Одамна се немам уклечено на форумов, па сега гледам дека тука баааагиии сте изнапишале за странава, ме интересира ако може некој кој е така поупатен во врска со стрнава, да ми каже дали е верно сето ова, зш нели требаше да стигне маичка со логото нивно за сите Z-Liters и јас сум таков член повеќе од 2 месеци ама од маичката ни абер, дали некој ја има добиено таа маичка или дали воопшто успеал да нарача нешто и дали му стигнало. ПОздрав :)

T

Tetro

Гостин
Одамна се немам уклечено на форумов, па сега гледам дека тука баааагиии сте изнапишале за странава, ме интересира ако може некој кој е така поупатен во врска со стрнава, да ми каже дали е верно сето ова, зш нели требаше да стигне маичка со логото нивно за сите Z-Liters и јас сум таков член повеќе од 2 месеци ама од маичката ни абер, дали некој ја има добиено таа маичка или дали воопшто успеал да нарача нешто и дали му стигнало. ПОздрав :)
И јас сум З-листер повеќе од 2 месеци, нема ништо до сега. И повеќе од 2 месеци чекам една ебана навлака за ајфон, и таа нема стигнато. Ако стигнат некогаш, ќе се лоѓирам на страната, пошто ми немаат одговорено на последните 2 прашања.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.836
Поени од реакции
8.243
дали на Локерз у шопот се купува со поените или со картица? Гледам за нас го пуштиле и има јаки работи

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.836
Поени од реакции
8.243
да цркнат тоа Американците ,а како се купува со картица или со поените онака ме интересира?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.836
Поени од реакции
8.243
дај боже и за нас да биде шопот

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
За маица од Beterz дали се плаќа нешто царина,пошта ... и колко време се чека.

T

Tetro

Гостин
За маица од Beterz дали се плаќа нешто царина,пошта ... и колко време се чека.
не се плаќа ништо, првата ми стигна за 2 недели, а вторава ја чекам веќе 5 недели ја нема да стигне. Почнаа и овие да дупат.

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
а дали е lockerz scam .... дали само дава продукти на USA корисници ??? стварно незнам дали да се умарам уште ... имам собрано накај 3000 поени и чекам за лап топ зашо ги кренаа цените на продуктите се искурназија ... па ке видиме ... дали има некој нешто добиено од lockerz освен маица или скин за и-... нешо повредно ... ?

Kajgana Shop

На врв Bottom