Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
mene pak na 2 den mi stigna poraka deka sum na Z-list i deka mi ja pratile majcata deka taa ke mi stasa za 4-6 nedeli i si cekam veke 3 nedeli pa ke videme dali ke stasa :).
Јас сум Z-list уште од септември 2009 а немам никаква мајца добиено:toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Е шо да прам сега,нешто требит да му пишам или да чекам до рестокот па да порачам една игра и да видам ако ми пишат порака арно ако не да им пишам.Дајте некое чаре.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Кога е следен ристок? Шо ќе нарачувате? Колку поена имате? Како идеше процедурата при порачување, забораив јас, не ја кликав странава одамна.

T

Tetro

Гостин
Кога е следен ристок? Шо ќе нарачувате? Колку поена имате? Како идеше процедурата при порачување, забораив јас, не ја кликав странава одамна.
се очекува да биде деновиве.
http://ptzplace.lockerz.com/

знае некој кај стигнуваат, колку се плаќа, царина, даноци (за електроникава)?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Congratulations to our members who earned 200 PTZ between April 3 - 13th 11:59 EDT. If you haven't already received an email, you will receive one today to confirm that you can enter the Spring Fling redemption! When the redemption starts, only members who have received emails will be able to login to ptzplace.lockerz.com for the Spring Fling!

Mi stigna poraka Spring Filing redemption.Toa znacit deka vlegov?

Abe deneska e restokot?.

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
https://www.alertpay.com/?khB93n/rjdyVYCrVCIeCEg==

Еве уште еден начин за заработување на пари...
Регистрирај те се, и праќај те го својот линк на пријатели, или ставете го на вашата веб страна...

Во исто време ова служи како PayPal, а нема потреба од кредитна картичка за да се регистрирате, или за да ги добиете парите...
Со среќа!

Пс. Ова е мојот линк, веќе ако се регистрирате, да ми помогнете и јас да соберам некој денар =)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Da ne znet nekoj kolku pari trebit za postarina da se platit za i pod.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Evo na pr mi stignit pismo od posto deka imat nesto za mene ili pak mi go donesit postarot,nego ke trebit parite da mu gi dam toj danokot?.

A i kolku e to vo pari 5% danok.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Evo na pr mi stignit pismo od posto deka imat nesto za mene ili pak mi go donesit postarot,nego ke trebit parite da mu gi dam toj danokot?.

A i kolku e to vo pari 5% danok.
Па зависит колку вредит ајподот така е како што знам јас ако е вреди 10 000 денари Пример!! данот од 5% е 500Денари остај тоа тој схуфие нема шанси да е 10 000 така да помалце од 500 според мои пресметеки

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Па зависит колку вредит ајподот така е како што знам јас ако е вреди 10 000 денари Пример!! данот од 5% е 500Денари остај тоа тој схуфие нема шанси да е 10 000 така да помалце од 500 според мои пресметеки
3000 царина зимат за ајподите ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom