Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Претпоставувам Сабота кон Недела во 4 сабајле :smee::smee:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
3
Mi treba pomos vo odnos na gagabux.com se registriraf od drug pc i se bese vo red, sea od mojov pc koga kje se logiram na mestoto kade sto tre ba "divlecam" edno od 5te dadeni ikoncina ne mozam i site 5 ikoncina se knigi, ja nemaat vistinskata forma i nikako ne mozam da se logiram. Dokolku nekoj znae neka pisi ovde ili neka me izvesti preku privatna poraka. Blagodaram odnared.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Овај ресток ќе е хаос сите успеаа да земат по 200 поени. Него за тие што порачаа ви дојде потврда дека го пратиле продуктот или само тогаш мајлот после рестокот?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Па, овој ристок ќе биде како и сите досега, кога не се знаеше точното време. Јес да ќе биде хаос, ама колку толку намален е бројот на учесниците. И мене ми стигна маил дека успеав да соберам 200 поени, а јас собрав над 600 хехе. За да си ги нарачам наочарине....

T

Tetro

Гостин
ми стигна само првиот маил, после само дека сум на з-листата и за ова со 200птз

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Овај ресток ќе е хаос сите успеаа да земат по 200 поени. Него за тие што порачаа ви дојде потврда дека го пратиле продуктот или само тогаш мајлот после рестокот?
па намерно дадоа 30 нови видеа и по 8 птз за гледање, за да нема бунења....

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А шо е работава кај мене,колку шо знам не ми стигна дека сум з-лист,а влегов во з-лист.Не ми стигна дека сум собрал над 200 поени,а собрав појке од 400.

T

Tetro

Гостин
А шо е работава кај мене,колку шо знам не ми стигна дека сум з-лист,а влегов во з-лист.Не ми стигна дека сум собрал над 200 поени,а собрав појке од 400.
кога влезе на з-листата? треба да поминат недела-две, па после стигнува пораката.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
И мене не ми стигна за з листа а влезен сум веќе 5-6 месеци :D а за поениве незнам ни дали собрав 200 а мекјл нема :0

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
од денес таблата за фудбал и патувањето на бетерз се заменети со лаптоп Asus - Eee PC и ViewSonic Flat TV

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Добро е тоа... далеку подобри награди се лаптоп и тв :)

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
ali ako stignat do tvoja adresa ako naracas bilo sto zosto ne e so preporacano (da se potpises deka si ja primil pratkata)jas od 3 maici stignaa samo 2 3tata si ja zemal postarot izgleda:):)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
кога влезе на з-листата? треба да поминат недела-две, па после стигнува пораката.

Влегов пред повејке од три недели,ама ни порака немат стигнато ни ништо.Чекам на меил да стигнит нешто ама ништо немат само фејсбук пораки.:D

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
Влегов пред повејке од три недели,ама ни порака немат стигнато ни ништо.Чекам на меил да стигнит нешто ама ништо немат само фејсбук пораки.:D
mene pak na 2 den mi stigna poraka deka sum na Z-list i deka mi ja pratile majcata deka taa ke mi stasa za 4-6 nedeli i si cekam veke 3 nedeli pa ke videme dali ke stasa :).

Kajgana Shop

На врв Bottom