Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
да да, 3000 е царината

цената на ајподот на ново кај нас е 11 или 12 илјади, а на старо можеш да најдеш и по 5-6000 од тие што земаа од вк по повеќе ајподи

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
И јас се прашувам за тоа. Велат за производи со цена над 50 евра мислам дека е, 15% царина. Но овие ги етикетираат како „подароци“ сите нарачки, и не знам од каде ја одредуваат цената. Но сеедно, кога ќе стигне, со цената на вејфарерот, ќе биде како да си купил наочари од пазар, а добиваш докажан квалитет и бренд пред се....
Лелеее да земам вакви :)) Само Reedemot да го дознаемеее :)))

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
А за сите i-pod е иста царината? Пошо има различни од 8 до 32GB, сигурно различна им е цената а со тоа и различна царината или не ?

Член од
22 јануари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
3

Најдобриот Paid-to-click сајт
GAGABUX
1-2 центи од клик, 0,5-1.25 центи од клик на реферал
преку 30 банери на ден има
исплата преку alertpay и paypal
минимум исплата 2$
сигурно и проверено исплаќаат
регистрирајте се

GAGABUX
mozi nekoj podetalen opis na sajtov? kade treba da kliknuvame za da zbirame pari i slicno ??

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
dali i praku amerikanskiot i britanskiot amazon mozi da se naracva i kako odi procedurata, dali zemat nesto ponus za postarina

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Vcera vidov deka na locekrz se gledaat videata i gledav edno 50videa i mi davaja po 8 poeni,deneska vidov 2-3 i mi dadoja po 8 i sega drugi pustam mi davat po 4.Zosto mi davaat po 4 poeni?.

Член од
31 јули 2008
Мислења
152
Поени од реакции
7
Денеска ми стигна маицата од локерз она за злистер....:pipi:

а како да направам да ми се гледаат видеата?

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
bravo bravo i jas se povrativ na real-barsa i na lacio sega imam 290 iljadi.ali ako bidne neso vecer ke postavam sliki da vidite:)Moze ke ima 2 dresa:):)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Vcera vidov deka na locekrz se gledaat videata i gledav edno 50videa i mi davaja po 8 poeni,deneska vidov 2-3 i mi dadoja po 8 i sega drugi pustam mi davat po 4.Zosto mi davaat po 4 poeni?.
Како бе по 8 поени? Мене по четири ми даваше а од вчера почна по 2 поени. Не ми дадело 8 поени ниеднаш досега, како ти даваат тебе?:pos2:

T

Tetro

Гостин
Како бе по 8 поени? Мене по четири ми даваше а од вчера почна по 2 поени. Не ми дадело 8 поени ниеднаш досега, како ти даваат тебе?:pos2:
стигни на З-листата и ќе ти дава по 4 (стандардни), 8 за хепи вик:helou:

ми стигна мејл од локерз
Dear Lockerz member,

Congratulations! You have successfully earned 200 PTZ and will be able to enter the April Spring Fling Redemption!

You still have time to earn even more PTZ for everything from logging in, watching videos to inviting friends. Keep racking them up so you can get great prizes in PTZ Place.

Thanks for being one of our valued members! It's members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ.

See you at the Spring Fling Redemption, which will happen later this week! Keep an eye on the Hallway for updates and additional information.

The Lockerz Crew

Kajgana Shop

На врв Bottom