не верувам све да си изгледал доле под клиповите имаш со мали букви пишано FEATURED VIDEOS е кликни го и ќе ти се појават повеќе клиповине се гледаат Robotech Macross Saga, Bunnies, и некои трејлери само, друго се ми е изгледано :nesum:
не верувам све да си изгледал доле под клиповите имаш со мали букви пишано FEATURED VIDEOS е кликни го и ќе ти се појават повеќе клиповине се гледаат Robotech Macross Saga, Bunnies, и некои трејлери само, друго се ми е изгледано :nesum:
се ми е изгледано бе, за 4-5 дена направив 1334 PTZне верувам све да си изгледал доле под клиповите имаш со мали букви пишано FEATURED VIDEOS е кликни го и ќе ти се појават повеќе клипови
Најдобриот Paid-to-click сајт
GAGABUX
1-2 центи од клик, 0,5-1.25 центи од клик на реферал
преку 30 банери на ден има
исплата преку alertpay и paypal
минимум исплата 2$
сигурно и проверено исплаќаат
регистрирајте се
GAGABUX
a sto ke klikas dva meseci za lockerz maicka.dosta be more lady gaga koj budala ke klika cel mesec za 5 dolari
хехехе, кај мене се 8,Oколу 300 поени денес фанав на Локерз. Повеќето видеа ги изгледав. Денес пак се по 4 поени видеата
И јас се прашувам за тоа. Велат за производи со цена над 50 евра мислам дека е, 15% царина. Но овие ги етикетираат како „подароци“ сите нарачки, и не знам од каде ја одредуваат цената. Но сеедно, кога ќе стигне, со цената на вејфарерот, ќе биде како да си купил наочари од пазар, а добиваш докажан квалитет и бренд пред се....за Wayfarer царина има ?? ))
dresovi slusnav deka davale a za texnikava neznam dali davaat.од бетерз, освен маици, знае некој што друго праќаат, оти кликнав втора маица денес :kesa:
мислам дека некој спомна порано 3000 денари, врати се 10-тина страни наназад на темаваАбе знае некој колку се плаќа царина за од vk ipod-ите??
успат да ви се пофалам..успеав да ќарам еден..=))