T
Tetro
Гостин
отвара беДечки ви отвора details на vk?
отвара беДечки ви отвора details на vk?
и кај мене некогаш тоа се дешава ,немора само да гледаш клипови може и со оваа програма да земаш поениШто е со ЛОКЕРЗ не се пуштаат клиповите само црна слика дава и нишо Дали се дешава тоа и кај вас?
и кај мене некогаш тоа се дешава ,немора само да гледаш клипови може и со оваа програма да земаш поени
ако најде некој линк од програмов нека пише ја немоѓжев линк да најдам
ne veruvam deka e 10% zosto imav 1 milion koga gi naracuvav 3 te maici i ne mi zimase po 100.000 bz.
a za ova nema sansi da te baniraat zosto jas se kladam isto vo zivo cekam da vleze golot i odma uplakam i go prifaka tiketot so visok koeficient.
D-Wade kazi mi za kolku vreme ke mi stigne nagradata na adresa pred 2 dena mi pratija porakive na mail????
Фала за одговорите :smir:не верувам да те банират, зошто си уплатил пред да дадат гол
зимаат 10% од парите што ти остануваат а не кога како xD
Шо мислиш ти нафта тие пијат?и кај мене некогаш тоа се дешава ,немора само да гледаш клипови може и со оваа програма да земаш поени
ако најде некој линк од програмов нека пише ја немоѓжев линк да најдам
Elvis Kurtovic ne zema nagrada?Објавија на е-кастиГ демек кој ќе земе награда. Еве ги Македончињата, фиромчиња: Danica Pasic, Jadran Telacevic и Manda Radanovic! Епа сега проценете дали се од кај нас, или па...дали постојат овие луѓе ... и дали е ова измама или планирате и во втор круг да правите по 1000, 2000 поени ??? :pos2::pos2::pos2:
Абе овие сите со српско презиме,ајдее ццц :zid:Објавија на е-кастиГ демек кој ќе земе награда. Еве ги Македончињата, фиромчиња: Danica Pasic, Jadran Telacevic и Manda Radanovic! Епа сега проценете дали се од кај нас, или па...дали постојат овие луѓе ... и дали е ова измама или планирате и во втор круг да правите по 1000, 2000 поени ??? :pos2::pos2::pos2:
Како бе,кај мене уште не отвара?!отвара бе
Да, да... Ау јас заборавив да им честитам. Ајде со здравје да си користат што и да “добиле“, па другиот круг сите награди да ги соберат :smir:Абе овие сите со српско презиме,ајдее ццц :zid:
Ај создравје нека си ги користат наградите хаха:baeh:
за околу 1 недела ќе ти стасатne veruvam deka e 10% zosto imav 1 milion koga gi naracuvav 3 te maici i ne mi zimase po 100.000 bz.
a za ova nema sansi da te baniraat zosto jas se kladam isto vo zivo cekam da vleze golot i odma uplakam i go prifaka tiketot so visok koeficient.
D-Wade kazi mi za kolku vreme ke mi stigne nagradata na adresa pred 2 dena mi pratija porakive na mail????
ЛоЛ Абе Абе шо не ќе измислат ајде сега си имаат речено ќе ги измамиме ама и тоа не знаат Pfff:smir:Објавија на е-кастиГ демек кој ќе земе награда. Еве ги Македончињата, фиромчиња: Danica Pasic, Jadran Telacevic и Manda Radanovic! Епа сега проценете дали се од кај нас, или па...дали постојат овие луѓе ... и дали е ова измама или планирате и во втор круг да правите по 1000, 2000 поени ??? :pos2::pos2::pos2:
баш така. само што, имав 3 реферали и одеднаш имам 0 и малце ми е чудно ова:nesum:Да прашам нешто за ВК.Сега значи ако имаш 9 реферали значи дека ако те излечат добиваш ајпод?така?