Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Незнам дали може да вадиш пари ако не е верифициран. Знам јас го верифицирав со картичка за да можам да си ги повлечам парите на неа. Ако не стаиш картичка на шо ќе ги повлечеш парите?
Mногу јасно дека неможе да извадиш ако не ти е регистриран,али може да ги потрошиш на ebay ,amazon и слично+ шо ке ти е да ѓи вадиш?после ќе видиш нешто убаво на нет и ке сакаш да стаиш па да го купиш а со ставањето ке ти ги земат пола шо се вели!

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Mногу јасно дека неможе да извадиш ако не ти е регистриран,али може да ги потрошиш на ebay ,amazon и слично+ шо ке ти е да ѓи вадиш?после ќе видиш нешто убаво на нет и ке сакаш да стаиш па да го купиш а со ставањето ке ти ги земат пола шо се вели!
шо убаво ќе земам за 25$? :/

Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Дечки да се слика со i-podot не може, освен што знам јас... ако се хакне софтверот некако, а за игри има, ама треба да се платат, јас не најдов игри за без пари :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Незнам дали може да вадиш пари ако не е верифициран. Знам јас го верифицирав со картичка за да можам да си ги повлечам парите на неа. Ако не стаиш картичка на шо ќе ги повлечеш парите?
abe ova go pise na view limits.
za povlekuvanje normalno mora da stavis cc ili smetka a so toa normalno ke go verifikuvas.
no za povlekuvanje pogolemi sumi od toj limit veruvam ke baraat i dokumenti skenirani.
mnogu tesko sranje e paypal.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Епа вас луѓе незнам колку треба да ви се одоволи КОЛКУ ПАРИ ТОЛКУ МУЗИКА!!!Убаво е да верифицираш,ама пример некои немаат кај нас домашниве немаат братми имат и негојата ке ја верифицирам ко ке требит и завршена работа!

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Не ставаш пари на пејпал, туку ако ти е верифициран и сакаш да купиш нешто а немаш доволно, ти ги зимаат дирекно од картичка. Мислам дека провизијата беше негде 0.40 евра така нешто.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Koga ima nov kontest?
I dali od eden PC ako se regnat dve sestri na primer ili brakja se racuna?
Неможе од еден компјутер да се регистрираат повеќе луѓе,т.е. може се ке биде во ред ќе ти ги се сметаат како твој луѓе но на крајот кога на контестот кога ќе проверат ќе ти ги ги скратат луѓето и можеби со тоа кратење нема да бидеш во првите 50 така да не ни пробувај зошто може да те зезнат

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Не ставаш пари на пејпал, туку ако ти е верифициран и сакаш да купиш нешто а немаш доволно, ти ги зимаат дирекно од картичка. Мислам дека провизијата беше негде 0.40 евра така нешто.
да де така е сами ти ги земаат ама и ти земаат нешто од префрлените пари како што кажа о.40 $ или евра зависит на шо ти е наместено.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
абе глеам многу сте се распишале овде... има некој до сеа од вас добиено награда вредна над 200-300 евра?

пример ајфон,плејстејшн,вии,иксбокс,ајпод и слично?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
абе глеам многу сте се распишале овде... има некој до сеа од вас добиено награда вредна над 200-300 евра?

пример ајфон,плејстејшн,вии,иксбокс,ајпод и слично?
не нема никој ништо добиено + ајфон не постои на страната има добиено пејпали 25+50+75

Bocco

Лудак
Член од
17 февруари 2010
Мислења
41
Поени од реакции
14
Сакав да прашам како иде доставата за Македонија,Дали на некој му стигнало нешо вакво?Дали нешо се плаќа за да си ја подигнеш наградата?И кои работи се достапни за Македонија ? :toe:

позз

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сакав да прашам како иде доставата за Македонија,Дали на некој му стигнало нешо вакво?Дали нешо се плаќа за да си ја подигнеш наградата?И кои работи се достапни за Македонија ? :toe:

позз
2 поста под тебе пишува дека никој не успеал да нарача ништо.
*кај мене е под, кај вас е над

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Абе овие нит спомињаат дека ќе ги праќаат награфиве ни ништо, се праат на удрени. Нит мејлови нит кажале нешто, само да излажат нешто, да заебат они.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Абе овие нит спомињаат дека ќе ги праќаат награфиве ни ништо, се праат на удрени. Нит мејлови нит кажале нешто, само да излажат нешто, да заебат они.
кажаа дека во текот на наредната недела ќе праќаат потврдни меилови

Thank you to everyone who participated in our February redemptions. We will be sending out confirmation emails next week. We appreciate all your ideas and feedback as we strive to perfect the redemption process before our official launch and a 24/7 PTZ Place. Your ideas are also inspiring us as we get set to launch exciting new features, including more ways for you to earn and use PTZ. Stay tuned!
19 hours, 7 minutes ago

Kajgana Shop

На врв Bottom