Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Мисли си ти дека ке има уште 2 , они дали и ке пратат од 3тиот коа ке видат на исти одат по 3-4 , и после се жалете локерз вк биле криви :pusk:

Мисли си ти дека ке има уште 2 , они дали и ке пратат од 3тиот коа ке видат на исти одат по 3-4 , и после се жалете локерз вк биле криви :pusk:

Па ако не веруваш не збирај зошто збираш?

Дали вие гледате некаде правила дека може да збираш само за еден?

Никаде нема такви правила. :кафе:

Аман бре море за ајподи ли почнавте да се карате бе? Срам ви било :). Кој што се снајде ќе земе, кој не здравје. Ако овие од ВК не се бунат, нема вие што да се буните. Тоа е тоа.:pos2:

Абе Joey тебе ти стигна писмо дека ти стигнал иПод-от и отиде до пошта да си го земеш или како? :)

Абе Joey тебе ти стигна писмо дека ти стигнал иПод-от и отиде до пошта да си го земеш или како? :)

Првиот пат ми стигна писмо и бев на пошта, а вториот пат ми го донесе на врата поштарот.

Мене писмо ми стигна и бев да го земам. Како што ќе им дувне така.

АЈде уште еден час. Премногу прмени има. Добиел не добиел јас сакам да им се заблагодарамна околу 50 тината души што се регисрираа преку мене од кајгана. Ви држам среќа за да си земете по едно ајпотче.

и шо ако добие чоекот 2-3-5 па и 10 иподи ... нека му е со среќа ... си може си ги добил шо е љубоморава незнам ...

на крај краева ќе задржи 2 ќе продаде 1-2-3 :toe:
зошто да не ...

нема потреба од љубомора ... :toe:

и шо ако добие чоекот 2-3-5 па и 10 иподи ... нека му е со среќа ... си може си ги добил шо е љубоморава незнам ...

на крај краева ќе задржи 2 ќе продаде 1-2-3 :toe:
зошто да не ...

нема потреба од љубомора ... :toe:

Не брат, овие се сиве толку добри во душата што би остале за другите. :kesa:

подзастанаа сите... во 8 последниот имаше 59 сега после 35 минути има 60... не верувам повеќе од 64-65 да одат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom