Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Мисли си ти дека ке има уште 2 , они дали и ке пратат од 3тиот коа ке видат на исти одат по 3-4 , и после се жалете локерз вк биле криви :pusk:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Мисли си ти дека ке има уште 2 , они дали и ке пратат од 3тиот коа ке видат на исти одат по 3-4 , и после се жалете локерз вк биле криви :pusk:
Па ако не веруваш не збирај зошто збираш?

Дали вие гледате некаде правила дека може да збираш само за еден?

Никаде нема такви правила. :кафе:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Аман бре море за ајподи ли почнавте да се карате бе? Срам ви било :). Кој што се снајде ќе земе, кој не здравје. Ако овие од ВК не се бунат, нема вие што да се буните. Тоа е тоа.:pos2:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Абе Joey тебе ти стигна писмо дека ти стигнал иПод-от и отиде до пошта да си го земеш или како? :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе Joey тебе ти стигна писмо дека ти стигнал иПод-от и отиде до пошта да си го земеш или како? :)
Првиот пат ми стигна писмо и бев на пошта, а вториот пат ми го донесе на врата поштарот.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мене писмо ми стигна и бев да го земам. Како што ќе им дувне така.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
АЈде уште еден час. Премногу прмени има. Добиел не добиел јас сакам да им се заблагодарамна околу 50 тината души што се регисрираа преку мене од кајгана. Ви држам среќа за да си земете по едно ајпотче.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
и шо ако добие чоекот 2-3-5 па и 10 иподи ... нека му е со среќа ... си може си ги добил шо е љубоморава незнам ...

на крај краева ќе задржи 2 ќе продаде 1-2-3 :toe:
зошто да не ...

нема потреба од љубомора ... :toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
и шо ако добие чоекот 2-3-5 па и 10 иподи ... нека му е со среќа ... си може си ги добил шо е љубоморава незнам ...

на крај краева ќе задржи 2 ќе продаде 1-2-3 :toe:
зошто да не ...

нема потреба од љубомора ... :toe:
Не брат, овие се сиве толку добри во душата што би остале за другите. :kesa:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
подзастанаа сите... во 8 последниот имаше 59 сега после 35 минути има 60... не верувам повеќе од 64-65 да одат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom