Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

не е од локерз... од вк е :)

од каде сте вие??? јас сум од штип и уште го нема, а и да дое поштарите којзнае кај ќе го остават никогаш не носат до врата :S остават на 1 па тај низ цела зграда разнесува

Ја сум од Скопје... иначе ме занима една работа како функционира поштава.... прашав дома поштарот бил завчера ваљда... и сеа денес ако му стигне писмо за на моја адреса денес битребало пак да дое ? :)))))) не сум многу ИН во поштава... :D И дали има резонт да идам до пошта да прашувам дали има нешто стигнато ?? не ми е проблем на 2 мин сум од пошта...

па сајтот од кој чекаме ајпод

ти зашо беше до поштата????? :pos2::pos2::pos2:

Ја сум од Скопје... иначе ме занима една работа како функционира поштава.... прашав дома поштарот бил завчера ваљда... и сеа денес ако му стигне писмо за на моја адреса денес битребало пак да дое ? :)))))) не сум многу ИН во поштава... :D И дали има резонт да идам до пошта да прашувам дали има нешто стигнато ?? не ми е проблем на 2 мин сум од пошта...
па отиди прашај, ништо не те кошта шом си близу :)

Абе ја и бев до пошта 2 пати и прашав и лично го прашав поштарот дали имало нешто деновиве и ми вика ништо, а иначе до дома треба да ти донесе без да платиш поштарина. Мамето баксуз не може дотолку да сум...

Поштите работат во Сабота, ама во Недела не. Така да ако на некој не му стигне денеска не се секирајте Понеделник ќе биде ваше.

ако не се лажам на тебе во недела ти стигна првиот пат ?!!?

kako koj ja praka, pa teroristi od irak.
sto se prajte smesni. sto go slusate joey.
koga ke stigne ke ve izvestat. ili ke vi ja donesat doma ili karticka ke vi ostavat pa ke si ja podignete od lokalnata posta.
ako na eden mu stignalo ne znaci na site mora da im stigne u isto vreme. plus mzoe e zadrazna pratkata na carinska ispostava pa ke vi stigne pismence da dostavite dokumeti za carinenje.
taka da nema sto da prasuvate vie ke ve izvestat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom