Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

20 фунти на британскиот, ама јас побарав ако може на америчкиот, и 30 долари ми пуштија.

шо мислете? до колку ќе одат последните на вк :/
ќе дојдат ли до 60

само ти се исцеди ? :D ја неам повеќе 59 имам па ке видиме

Не :smee::smee: ама оди видиси

Иначе јас имам 46 покането треба да сум на лита не ме покажува бог да чува ај ќе чекам 15 да видам дали ќе се среди :smee:

ај изброј ги, ќе видиш дека се помалку, нешто не им се во ред бројачите

бев сега во пошта немало ништо стигнато.А шо да им речам од кај е пратката???дека ме прашаа кој ја прака??

да не знае некој до кога работат поштите?

бев сега во пошта немало ништо стигнато.А шо да им речам од кај е пратката???дека ме прашаа кој ја прака??

Од USA.

Колку е јако ова?

22280_1254008641927_1580907249_627580_1261429_n.jpg

Vk.com - Дискусии !!

Значи стварно не гледам причина да се избрише темава.... има теми за секакви страни и глупости !!!!!

Што бидна со ајподите ... на кој му стигна на кој не ? Поздрав

ќе ги замолам модераторите да не ја бришат темава, и не постирајте ваши реферал линкови тука

Уште не ми е јасно зашто на другар ми во гв му стигна ајподот, а мене не, ваљда мојот не кружи од гевгелија -.-

па 1 од првиот контест, и 1 сега :)

оооо браво браво значи џоеј е едниствен до сега што видел аир од локерз браво блазе тебе :)(btw зошто не го продадеш едниот?)

за жал уште маица чекам :( рекоа дека јенуари ама еве или пак рекоа на крајот на јенуари??

и на други им стигнале од форумов како што можев да видам... Joey бапна и слика од двата :))) мене уште не ми стигнал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom