Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Што мислите треба да се продолжи да се собира поени или ќе затвараме акаунти? Пишува ќе ми ги остаеле поените да си нарачам нешто на следниот ристок мада неверувам да фатам ама ај....
јас не збирам веќе ќе го затворам акаунтот...

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Ти и NikolaSr најглупо окркавте ако ви било се легално. И па уште пишале No negotiation. Прати им мејл испцуј ги закани им се дека ќе ги тужиш. Има тука некој адвокат да ни каже кои се постапките и дали можеме да ги тужиме? :) :vozbud:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
веќе никогаш да не се појават овие ега :mad: само џабе се замарам 3-4 месеци :mad:

Зошто да де замараш мене локерз ми зема 5 минути од денот а ако е вистина што правиме тогаш а?:helou:

Ivicamk

Count Grishnackh
Член од
25 ноември 2009
Мислења
61
Поени од реакции
28
да.... ова одамна го видов....
ова ако не ве убеди дека е срање страната , не знам што ќе ве убеди...
http://www.lockerz-scam.com/
влезете тука и скролајте надоле , ќе наидете на видео , и МНОГУ докази дека е фејк.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Гледајте што се дешава, сите го прочитавте мајлот што ми го пратија кај што сум добитник и каде што викаат дека праката е веќе во пошта!!!!!

ПОСЛЕ ПОЛА ЧАС ШТО МИ СТИГНУВА

Dear Lockerz Member,

We regret to inform you that your most recent prize redemption has been cancelled due to substantial activity in your account that violates our terms and conditions. Such activity could include not accurately acknowledging the extent of cheating during our Amnesty week, redeeming a prize when you had not achieved Z-List status, sending invitations to false email addresses, or other activities prohibited by Lockerz.

Please be advised that we are not only canceling your order, we are also setting all of your account PTZ to zero, as we do not tolerate cheating. Since we do believe in second chances, we will not disable your account and you are welcome to continue to earn legitimate PTZ in that account. Please consider this a warning that if we find any other suspicious activity in your account we will disable it immediately.

Please note that the cancellation of your prize and PTZ are not negotiable. This decision is final.

- The Lockerz Crew

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
СКОРО 90% читам на фацебоок коментари им се десило истото што се случува?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
А ти имаше два скина порачано, а само едниот ти стигна?
Може едниот меил е за скинот, а другиот за другото што си го нарачал.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А ти имаше два скина порачано, а само едниот ти стигна?
Може едниот меил е за скинот, а другиот за другото што си го нарачал.
Ама пак бе брат, зошто да ми пратат само едно. Чим ми пратиле ги сакам сите. Што сега ќе порачуваме само евтини работи од странава? Ајде да порачаме 300 стикчина :smee::smee:.

Успеав да влезам на лоцкерз сеуште имам 450 поени. НИШТО НЕ Е ОДЗЕМЕНО.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Катастрофа. По рандом си ги праќаат мејловите за нарачките кој добие добие кој фејк кој 50 долари. Последното им е најјако the cancellation of your prize and PTZ are not negotiable. This decision is final. Оди докажи им дека ти се легални после. На другар што нарача ајпод шафл исто 50 долари ќе му дадат а на друг што го нарача мини појачалото за гитара му рекоа дека ќе му го пратат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Неможит ова да е вака, чекаме одовор од Lockerz мора да е некаков баг во системот. Последна надеж ни е тоа!!!

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
A што бидна сеа со странава? Нит поени ми дава од логирање овие два дена, ни вчера од прашање не ми дае и влагам денес пак не ми даде од логирање идам на дејлис од вчера прашањето стои и не пишува дека сум го одговорил. Одговарам нема поени.... Катастрофа. И што е со датата на стартување целосно на страната. Само се поместува никако да стартне. Се почнува да ме набедува дека локерз е фејк баш ко шо е на страната прикажано.

Едит: Џои јас ти го читам потписот :)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
мислам дека ова ќе стане најголемата група на фејсбук :pos2::pos2::pos2::pos2:

A што бидна сеа со странава? Нит поени ми дава од логирање овие два дена, ни вчера од прашање не ми дае и влагам денес пак не ми даде од логирање идам на дејлис од вчера прашањето стои и не пишува дека сум го одговорил. Одговарам нема поени.... Катастрофа. И што е со датата на стартување целосно на страната. Само се поместува никако да стартне. Се почнува да ме набедува дека локерз е фејк баш ко шо е на страната прикажано.

Едит: Џои јас ти го читам потписот :)
како што стоат работите според мене нема ни да стартне страната :drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom