Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го подаде после па ќе ми ги врати.
Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го продаде после па ќе ми ги врател
Кога нарачал?
Не знам, но од пред 10 15 дена сигурно ,има од кога му стигнало
40000 се продава во нико пс3, дури овај на локерз шо е подобар е.
А праша браче ти зошто толку? Му пресметаја или онака од набавтана?
Ако детето не потпишало дека ја примило наградата таа ќе биде вратена
Ако е ова вистина тогаш електроника ништо не нарачувам...![]()
Не се возбудувајте. Сонито вреди повеќе од 12.000 денари. Може да си го задржи ако сака, а може и да го продаде за многу повеќе од 12.000. Пак е во ќар, нели?Кој го знае дали потпишал али не ми се верува дека малолетен е. А и да се врати , верувај дека некој ќе мора да плати и за тоа. Локерз мислам дека не би платиле, не се до толку глупави изгледа да плаќаат за заебанции.
Незнам која корист би ја имал ако би лажел. Само сакав да ви кажам како иде работата, дека греота е така да прават, стварно ми се натажи душата за братучед ми.