Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ќе ти се обноват парите после 12 :)

А како ќе се царни продуктот? Според големината, тежината, вредноста кај нас... Приме вредноста на нинтендо кај нас е 300 евра, а во америка е 190$. Не е мала разликата мислам.

Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го подаде после па ќе ми ги врати.

40000 се продава во нико пс3, дури овај на локерз шо е подобар е.

А праша браче ти зошто толку? Му пресметаја или онака од набавтана?

Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го подаде после па ќе ми ги врати.

Кога нарачал?

Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го продаде после па ќе ми ги врател

Да му ебам и з лист и кур лист. Еве го братучед ми не знае што да прави, вика од август месец кликам овдека и нарачал ps3 slim и му кажале во пошта дека треба да плати 11,900 денари за царина, ддв, поштарина и кој знае што. И му дошло писмото дома во петокот дека ако не ги плати парите ќе го тужат. Греота за детето 13 години има, од мене бараше пари сеа да му позајмам па да го продаде после па ќе ми ги врател

ТЕ разбравне за ова, ама кога нарачал :pos2:

40000 се продава во нико пс3, дури овај на локерз шо е подобар е.

А праша браче ти зошто толку? Му пресметаја или онака од набавтана?

Незнам бе брат мало е детето, грев ми е исплашено е ај дека ќотек јадеше од тетин ми, па и писмото сеа му стигна дома. Незнам зашто толку многу.

taka e toa so carinata poznato mi e ili cena od rakav ili spored vrednost kaj nas ke ti staat i na vkupnata suma od carinata plus proizvodot ide ddv. nema gift ne gift

Ако е ова вистина тогаш електроника ништо не нарачувам...:drk:

Ако детето не потпишало дека ја примило наградата таа ќе биде вратена

Кој го знае дали потпишал али не ми се верува дека малолетен е. А и да се врати , верувај дека некој ќе мора да плати и за тоа. Локерз мислам дека не би платиле, не се до толку глупави изгледа да плаќаат за заебанции.

Ако е ова вистина тогаш електроника ништо не нарачувам...:drk:

Незнам која корист би ја имал ако би лажел. Само сакав да ви кажам како иде работата, дека греота е така да прават, стварно ми се натажи душата за братучед ми.

Дечко а да не лажеш малце ти? :) Ова ако е вистина ја зиам си ја одкажувам нарачката за ајпод тачот бе. Ако бараат негде упола пхехехее 7500 да им родам. Плус ако ме тужат имаш оправдание: Од кај да знаеш ти дека толку ќе треба да платиш за царина?

Кој го знае дали потпишал али не ми се верува дека малолетен е. А и да се врати , верувај дека некој ќе мора да плати и за тоа. Локерз мислам дека не би платиле, не се до толку глупави изгледа да плаќаат за заебанции.

Незнам која корист би ја имал ако би лажел. Само сакав да ви кажам како иде работата, дека греота е така да прават, стварно ми се натажи душата за братучед ми.
Не се возбудувајте. Сонито вреди повеќе од 12.000 денари. Може да си го задржи ако сака, а може и да го продаде за многу повеќе од 12.000. Пак е во ќар, нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom