кај ја најде бе некој ми рекоја уште на макс тв ја немалоЈееј конечно го пуштија на Макс ТВ![]()
да бе ,ова интернет странава на Макс тв е заникаде ниедна од новите канали ги немаат напишано дека ги имаЈа има на Макс ТВ, канал 506 - нема засега информации за наредните денови што ќе има програма...
Да ама прашањето е дали ти би платил 300-400 ден плус месечно за да гледаш HBO бидејќи каналот не е бесплатен туку со претплата (исто и Cinemax 1 и Cinemax 2).Во Србија,Хрватска и Словенија веќе ги има HBO и HBO Adria ,а со емитување ке почнат и Cinemax 1 и Cinemax 2 (кои емитуваат програма 24 часа во неделата без реклами).Да се надеваме дека во блиска иднина и кај нас ке дојде барем една од овие ТВ.
http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?ref=news&cat=52&id=3690
за HBO сигурен сум дека ќе се плаќа,али Макс тв можеби ќе направат да не се плаќаДа ама прашањето е дали ти би платил 300-400 ден плус месечно за да гледаш HBO бидејќи каналот не е бесплатен туку со претплата (исто и Cinemax 1 и Cinemax 2).
Тоа нема да се случи од проста причина што HBO наплаќа од корисник, тоа е во цел свет исто. Цената која ја бара HBO најчесто е од вредност од 2 кино карти. Затоа нема шанси t-home да го даде бесплатно би им значело да зароботуваат по 300 ден помалку од корисник што ќе им дојде и до 33 посто помалку кај најголемиот дел од пакетите.за HBO сигурен сум дека ќе се плаќа,али Макс тв можеби ќе направат да не се плаќа
али ако ја стават на Макс тв ке ја зголемат претплатата за макс тв и ете ти плаќаш и за HBOТоа нема да се случи од проста причина што HBO наплаќа од корисник, тоа е во цел свет исто. Цената која ја бара HBO најчесто е од вредност од 2 кино карти. Затоа нема шанси t-home да го даде бесплатно би им значело да зароботуваат по 300 ден помалку од корисник што ќе им дојде и до 33 посто помалку кај најголемиот дел од пакетите.