Фалбаџии

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Многу сакам кога ми се фалат и уживам да ги слушам тие мислат дека ме лажат, а јас ги дупам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Во Македонијава, ако не се пофалиш - не се случило.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ебам секоја вечер... различна...
>]

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
По една реченица се водам речиси цел живот: Човек ќе го процениш по тоа колку пати вика ЈАС во една реченица.
Фалбаџиите се големи егоцентрици, не дека некогаш не е точно она што го зборуваат. Можеби навистина го достигнале она за кое се фалат, но барем јас сметам дека делото зборува само за себе, не мора од сопствена уста да се потенцира тоа.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Бреј што е ова никој од вас не се фали. Ахам, да.
Сега фалење, зависи. Сите на еден или друг начин се фалиме и тоа често. Ако ми се десило нешто убаво, сум имала успешен период и сакам тоа да го споделам со луѓето околу мене нормално дека ке им се пофалам, чисто зашто знам дека и нив ке им биде мило. Сепак сето тоа е во граници на нормала, а не секоја реченица да ми е јас ова, јас она. Ретко употребувам суперлативи за мене и често сум самокритична.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
По природа не сакам фалење зошто ми е скренување внимание од другите, а ми пречи премногу туѓото фалење и тоа повторување на едни исти работи по сто пати. Добро, знаеме, аман, супер, бравос. Еве ко на пример во темана за Каролина, добро веќе, 3 години читаме како одредени персони тапшаат за Каролина. Се знаете лично, се знаете, не мора лиги сега да ни правите на ние што не се знаеме со специјалната.

П

Пепси_

Гостин
Многу сакам кога ми се фалат и уживам да ги слушам тие мислат дека ме лажат, а јас ги дупам.

Тоа е тоа...
Иначе не се фалам ИЧ шо било, било, кој разбрал убаво кој не уште по убаво

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
се фалам ако имам причина некоја голема али мн ретко.. Обично не се фалам , а највеќе ме нервира коа некој се фали за нешо шо не го напраил.. бедови

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Како што кажа некој погоре: Многу сакам кога ми се фалат и уживам да ги слушам тие мислат дека ме лажат, а јас ги дупам.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
демек што се фали, каменот зарѓавел ?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
еве тема за фалби-иако ФАЛБАТА Е Р`ЃА
Овде кажете напишете - пофалете се што сте направиле,
добро,убаво и позитивно за...
За школото,факултетот,фабриката,работното место
За вашата улица,вашето маало,вашиот град,вашиот дом,
За..сопругата,девојката,комшиката или пак за швалерката.
Шала на страна,еве јас што направив денес.
Уф почнав со фалење,така ли е или не ама вистина.Е.
Признавам беше многу ладно и можеби не ја баш завршив најдобро работава сабајлево,а што ја работам над 20 години.
И види чудо никој за тоа не знае - не сум се пофалил.
А и никој не ме сопрал во оваа работа,а ме гледаат сите.Ајас
не можејќи да ги гледам,темните,зацрнети споменици на нашите херои почнав некаде 90 тите години да ги осветлувам како знам и умеам по мое,претежно во мојов град.
И тоа со мој сретства,време и труд.
Вака сум ги „направил скоро сите споменици низ Скопје.

Kajgana Shop

На врв Bottom