Live Messenger проблеми, прашања и совети

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Имам проблем со МСН .. цело време ме дава ко офлајн , не можам да аднувам нови контакти , не можат други да ме аднуват , 5 пати делете и инстал му направив , уште истата песна .. WTF ?

Кој му враг?:toe:

Ова ми го дава коа се логирам .. ептен ми иде на нерви :uvo:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
I mene istoto prozorce mi go dava koga se logiram....:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам проблем со МСН .. цело време ме дава ко офлајн , не можам да аднувам нови контакти , не можат други да ме аднуват , 5 пати делете и инстал му направив , уште истата песна .. WTF ?

Ова ми го дава коа се логирам .. ептен ми иде на нерви :uvo:
I mene istoto prozorce mi go dava koga se logiram....:toe:
Одговор за истиот проблем имате на претходната страна

C:\Program Files\Windows Live\Contacts

wlcomm > десен клик > Properties > Compatibility > Compatibility mode > Run this program in compatibility mode for Windows 98/ Windows ME.

B

Beck's

Гостин
edno prasanje iako odnapred znam deka sigurno nema odgovor:) dali moze na nekoj nacin da doznam dali nekoj x email(msn) e online vo msn:helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
edno prasanje iako odnapred znam deka sigurno nema odgovor:) dali moze na nekoj nacin da doznam dali nekoj x email(msn) e online vo msn:helou:
ако го имаш аднато и ако имаш мсн Plus + скриптата за гледање офлајн да
или со msn discovery беше...не е битно, битно може :)

едит: ама не е 100% точно...
би рекол некој 60%

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
ако го имаш аднато и ако имаш мсн Plus + скриптата за гледање офлајн да
или со msn discovery беше...не е битно, битно може :)

едит: ама не е 100% точно...
би рекол некој 60%
Како се вика скриптата ? :)

D

DartWader

Гостин
Да не ја има пробано некој бета верзијата на WLM 2010 15.xxxxxx ? Ја ја најдов на еден шпански блог, но не ми се инсталира само што си го средив целосно Windows 7 , па доколку сјебам нешто ме мрзи да поправам.

Еве ви линк , http://blog.neuronaltraining.net/?p=13935

т.е ако не разбирате шпански

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://blog.neuronaltraining.net/?p=13935

Само за тестери , не е финална верзија можеби е полна со багови.

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36

Шо му е па сеа ?
Ова со најновата верзија на месенџер често се случува. Се јавуваат најразлични грешки.(кои и мене често ми оделе на нерва:nesvest:)
Најпрво предлагам чистење на регистарот со CCleaner или RegCure.Ако после рестартирање на компјутерот пак се јавува грешката избриши го мсн-от со запмесенџер, инсталирај некоја постара верзија на мсн(на пример 8.5 која јас ја користам). За оваа верзија да работи мора да направиш да работи со Windows 2000(значи десен клик на иконата, Properties,Compitability, Run this program in compitability mode for Windows 2000).
Се надевам ќе средиш.:smir:

Член од
4 април 2010
Мислења
36
Поени од реакции
3
можно ли е некој да го хакнал мојот маил и го сменил пасвордот?

Kajgana Shop

На врв Bottom