Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Оди во X:Program Files:WindowsLive:Messenger и најди го msnmsgr.Потоа десен клик и оди на Compatibility па штиклирај го Run this ...И одбери Windows Vista клик ок и готово.:smir:

Фала многу, мене ич не ми текна на ова финта :smir:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ПОМОШШШШШШШШШШ запи кај и да е кек го флам компиутеров!!!!!

кај сестра ми еве веќе 3ти саат се мачам со МСН во... значи ми дава Error Code: 8007007e изгуглав по нетов и видов шо е како е.. на СТРАНАВА пробав да ги инсталирам трите океј е се рестартирам компиутер гасам мсн палам пак и пак исто ми дава неможам нишо да направам!!! ПОМАГАЈТЕ ЗАШО ЗБЕСНАВ!!!
ПС избришав се од мсн во шо имаше реинстал и па неќе... ај ве молам некој нешо кажете...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

кај сестра ми еве веќе 3ти саат се мачам со МСН во... значи ми дава Error Code: 8007007e изгуглав по нетов и видов шо е како е.. на СТРАНАВА пробав да ги инсталирам трите океј е се рестартирам компиутер гасам мсн палам пак и пак исто ми дава неможам нишо да направам!!! ПОМАГАЈТЕ ЗАШО ЗБЕСНАВ!!!
ПС избришав се од мсн во шо имаше реинстал и па неќе... ај ве молам некој нешо кажете...
Форматири го :haha:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Имаш ХР или Виста?

I

InF3cTeD

Гостин

ај види на ПП ти оставив нешто пробај и кажи

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Океј, би требало после ова што ќе ти го кажам, се да е во ред со мсн-от.

1. Иди Start > Run > пиши "sfc /scannow"(без наводниците), и стисни Ентер. Кога ке заврши, рестартирај го компјутерот.
2. Избриши го мсн-от скроз преку оваа програма: ZapMessenger.
3. Спушти и инсталирај Windows Installer Cleanup Utility од тука.
4. Отвори го ова, селектирај се што е поврзано со Windows Live(ке приметиш), и избриши ги.
5. Инсталирај го мсн-от од поново.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ке пробам утре да средам ова сеа некако ме мрзи а и ми се спие... фала ви у секој случај

I

Intex

Гостин
Нејќам да го иам овој новиот мсн, туку старио 8.5. Како да средам?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Една ретардирана идеа што ми текна сеа. Не сум ја пробал, сеа ми светна сијаличката (I)
Знам дека има мсн скинови на мсн плус, а исто знам дека тие скинови се постари, така да ако инсталираш мсн плус, и му убациш скин стар (се се мењаше, не само бои) би требало мснто да ти изгледа ко старото :) ама не сум сигурен, може и да не работи...

ако толку го сакаш, вреди да се проба :)

I

Intex

Гостин
Неможе да се среди, ќе ќутиш и трпиш. :kesa:
Гебриел, дај не ме зезај, мислам дека може да се смени, само не знам како.
P.S. Slu6nav deka po4na|3 banov1 d@ l37@@7 p0w@d1 p16uv@we k0 r37@rd@. :pos:
Една ретардирана идеа што ми текна сеа. Не сум ја пробал, сеа ми светна сијаличката (I)
Знам дека има мсн скинови на мсн плус, а исто знам дека тие скинови се постари, така да ако инсталираш мсн плус, и му убациш скин стар (се се мењаше, не само бои) би требало мснто да ти изгледа ко старото :) ама не сум сигурен, може и да не работи...

ако толку го сакаш, вреди да се проба :)
А да се среди целосно да се смени? Оти кај мене не е до дизајнот, туку не можам ни контакти да додавам.:(

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Го користев порано истиот 8.5 што го сакаш и ти ама и мене ми побара да го инсталирам новиот.Е сега дека не го сакам ова новото го избришав со revo unistaler целосно од компјутер и после од интернет го симнав 8.5 БЕТА гледај најди го не знам јас од каде го симнав.Ја инсталирав БЕТА верзијата на 8.5 и си работи без проблеми :)

I

Intex

Гостин
Ќе се најде некој добар батко/чичко да ми даде линк да го симнам 8.5 мсн-то? xD

Kajgana Shop

На врв Bottom