Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
gledam ima mn komentari za torentnon na RARBG dali e demo ili full game .... pa dali e ova oficijalniot torent za pc bez bagoj i slicno ?

Не е со багови зашто датата кога е искочен е 3-22-2011,кога искача играта.Со багови можат да ти мрсат муда за бетата.

Не е со багови зашто датата кога е искочен е 3-22-2011,кога искача играта.Со багови можат да ти мрсат муда за бетата.

znaci e officijalnata igra .... oti komentarite me zaplasija mn .....?

krak mak ima se taka ?

znaci e officijalnata igra .... oti komentarite me zaplasija mn .....?

krak mak ima se taka ?

Крак мислам дека уште нема излезено. Би требало за 2-3 да излезе, што ја знам што заштита има...

Крак мислам дека уште нема излезено. Би требало за 2-3 да излезе, што ја знам што заштита има...

пфф..ќе искочи крак бе што се труќате толку..исто ко лани убисофт за ассасинс крид двојката,отпор отпор на крај паднаа...нема се додека постои светот ќе постојат и хакери :)

ЛОЛ мислев дека ќе биде нешто со DX11, ама кога видов Нвидиа на почетокот на видеото се ми стана јасно :)

пфф..ќе искочи крак бе што се труќате толку..исто ко лани убисофт за ассасинс крид двојката,отпор отпор на крај паднаа...нема се додека постои светот ќе постојат и хакери :)

А бе не му ја секирам ич. Ја не ги имам играно претходните, ама оваа решив да ја пробам.
Погоре мислам имаше некој прашано, и му одговорив така. Пошо мислам дека тоа е најпроближно точен одговор.

Конечно... :zlo:

Ако добро видов, играва има 3 нивоа на графика: Gamer, Advanced, HardCore? Вака идат според квалитет?
Ја пробав на Hardcore и доста добро идеше, сецкање скоро ич. Поради мониторот играм на 1440*900.

Иначе интересна игра било ова. Претходните ги немав пипнато, не ми се свиѓаа некако ама оваа мораше да се проба.

Ако добро видов, играва има 3 нивоа на графика: Gamer, Advanced, HardCore? Вака идат според квалитет?
Ја пробав на Hardcore и доста добро идеше, сецкање скоро ич. Поради мониторот играм на 1440*900.

Иначе интересна игра било ова. Претходните ги немав пипнато, не ми се свиѓаа некако ама оваа мораше да се проба.

А да кажеше конфигурација? :)

Иначе да, тие се тие 3 сетинзи, и ќе мора да чекаме додека искочи DX11 апдејт (или ќе иде заедно со DLC, како што вика Mac :))

Extreme нема? Или тоа е со дх11?

А да кажеше конфигурација? :)

Иначе да, тие се тие 3 сетинзи, и ќе мора да чекаме додека искочи DX11 апдејт (или ќе иде заедно со DLC, како што вика Mac :))

Ништо посебно да ти кажам.
Q8300 2.5Ghz
2gb DDR3
GTS 250 1GB

Другото мислам не е важно. Ме интересира дали можам да го изгасам тој скапан Motion Blur(мислам се вика), глаава ме заболе од тоа.

Ништо посебно да ти кажам.
Q8300 2.5Ghz
2gb DDR3
GTS 250 1GB

Другото мислам не е важно. Ме интересира дали можам да го изгасам тој скапан Motion Blur(мислам се вика), глаава ме заболе од тоа.

ОК и јас имам слична на оваа. А иначе може да се изгаси моушн блур, преку конзола, r_motionblur = 0. Пробај вака, или направи config фајл во фолдерот кај што си ја инсталирал Крајзис 2.

--- надополнето ---

Extreme нема? Или тоа е со дх11?

Нема DX11, ќе треба да искочи апдејт за DX11 на ПЦ. И нема Екстрим сетинг.

Па гледам по видеава му редат екстрим сетингс затоа.

Па гледам по видеава му редат екстрим сетингс затоа.

Хмм па мислам дека беше можно да се отклучи уште еден сетинг, Very High, со команда од конзолата, sys_spec = 4 или така нешто. Го пробав ова во бетата и ич не направи разлика во графика, освен тоа што ми се намали фрејмрејтот. :)
Исто така има многу мала разлика помеѓу Hardcore и Advanced во изглед, а голема во фрејмрејт.

PS - до тие што ја играле конечната верзија на 2кава на PC - дали има подобрување во водата или не? Пошто во бетата водата беше тапа, изгледаше ко Call of Duty да играм, а не Крајзис. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom