Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
затоа inb4 стаив.

него како се за ова виновни pc pirates незнам. Невнимание или недоволна безбедност, сами се криви.

Нема ради пиратерија, они ради DLC ќе ја напраат конзолска ексклузива. Онака ти ја шиткаат играта, а после 2 дена ќе има DLC за $5 кое ќе ти ја прави водата уште подобра, замисли! :)

Едит - и две нови оружја ќе ти додадат. :)

Еве ви видео еден тип на High како ја игра со 50-70 FPS.

Има некој што ја проба од вас? Да пушти слики, видео...

Значи бетава по ништо нема да се разликува од кракнатата после месец дена?
фул кампања плус мултиплеер.
па ајде и дедикејт да извадат пред март и ќе биде страва.

--- надополнето ---

Crytek has been alerted that an early incomplete, unfinished build of Crysis 2 has appeared on Torrent sites. Crytek and EA are deeply disappointed by the news. We encourage fans to support the game and the development team by waiting and purchasing the final, polished game on March 22. Crysis 2 i...

рофл тоа нема да се случи иако ве поштуваме ние пц гејмерите.

http://www.facebook.com/crysis/posts/196786653680777

Не ја симнувајте бетава, џабе ќе потрошите 9гб. Прво нема мултиплеер туку е само сингл. Второ бидејќи не е финалната верзија има мнооооооооооогу багови, ама стварно мнооооогу. Најголем баг е звукот, луѓето не се слушаат додека зборуваат иако звукот за дијалог е на 100. После има многу багови во водата па при вртење наоколу значи многу. Само сум среќен што на најака ставено графика ми вади 62 фрејма :)

Не ја симнувајте бетава, џабе ќе потрошите 9гб. Прво нема мултиплеер туку е само сингл. Второ бидејќи не е финалната верзија има мнооооооооооогу багови, ама стварно мнооооогу. Најголем баг е звукот, луѓето не се слушаат додека зборуваат иако звукот за дијалог е на 100. После има многу багови во водата па при вртење наоколу значи многу. Само сум среќен што на најака ставено графика ми вади 62 фрејма :)

Тоа се бараше,некој да ја опише графиката :) Иначе што графичка користиш?

Прво има мултиплеер и под б нема најјако во билдов пошо не е вклучен директ 11.

И под 3 од блогот нивни
Crytek has been alerted that an early incomplete, unfinished build of Crysis 2 has appeared on Torrent sites. Crytek and EA are deeply disappointed by the news. We encourage fans to support the game and the development team by waiting and purchasing the final, polished game on March 22. Crysis 2 is still in development and promises to be the ultimate action blockbuster as the series’ signature Nanosuit lets you be the weapon as you defend NYC from an alien invasion. Piracy continues to damage the PC packaged goods market and the PC development community.
Се надевам ќе горат негде. Шупаци.

Ова ме потсеќа исто како за Хало 3 еден месец пред да излезе играта вече ја имаше на торенти, на youtube го имаше крајот од играта но пак успеа да се продаде неверојатни 17 милиони. Не се секирајте и ова е маркетинг.

Прво има мултиплеер и под б нема најјако во билдов пошо не е вклучен директ 11.

И под 3 од блогот нивни

Се надевам ќе горат негде. Шупаци.
Сеа ти мене глуп ќе ме праиш ? Нема мултиплеер! Уште во самиот торент вика скип кога ќе ти побара логин, ако се обидеш да направиш акаунт ти вика нешo failed и try again. А за графиката имаш да бираш меѓу gamer, advanced и уште една. Незнам која е најдобра па пробав на сите 3 и исто одеше.

Ке оди ли играва на ати 5770 4гб ДДР 3 рам и3 процесор убаво на 33“ плазма?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom