..има ли некој ТОЧНИ информации за пензионирањето на проф. пацка?..
Лимес на функција Пацка е бесконечност...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а, инаку гледам никој не ја спомнал годинешнава екскурзија за банско..))
Прва екскурзија вака шо се праела ван македонија у втора година.. (
екстра си поминавме.
п.с. Слушам училишта како гимназијата во Драчево прават екскурзии до Париз, Турција ваму таму, а ние, као Корчагин, едвај за до Банско се изгребавме и сега и со оваа екскурзија на глава ќе ни се качат.. :/
Бидете среќни што ве однеле до тамо....а, инаку гледам никој не ја спомнал годинешнава екскурзија за банско..))
Прва екскурзија вака шо се праела ван македонија у втора година.. (
екстра си поминавме.
п.с. Слушам училишта како гимназијата во Драчево прават екскурзии до Париз, Турција ваму таму, а ние, као Корчагин, едвај за до Банско се изгребавме и сега и со оваа екскурзија на глава ќе ни се качат.. :/
Бидете среќни што ве однеле до тамо....
Нас у втора година у Пелинце само не однесоа и толку....
А сега во четврта сакаа у Белград да не носат и тоа тамо ќе требаше да идеме на театарска претстава и на саем на книга..... И нормално поради мала заинтересираност ни ја откажаа ескурзијата...![]()
Значи вака:идната (школска) година планирам да се запишувам во Корчагин.И логично, би требале да ми се паднат професорите што сега им предаваат на 4та година.Ај ве молам, ако може некој од 4та, да ми каже што професори има и дали се строги, праведни...или нешто трето?
Сите ми викаат дека било тешко, дека нема да ја дигнам главата од учење, итн итн.Ама јас сум одлична(просек 5,00) и сакам да одам во Корчагин, иако ме разубедуваат.Имате некој совет за справување со професорите?
а шо слушам..
демек корчагин, орце николов, и гоце делчев биле најстроги и најпримерни гимназии во македонија???
има нешто вистина у тоа?
Значи вака:идната (школска) година планирам да се запишувам во Корчагин.И логично, би требале да ми се паднат професорите што сега им предаваат на 4та година.Ај ве молам, ако може некој од 4та, да ми каже што професори има и дали се строги, праведни...или нешто трето?
Сите ми викаат дека било тешко, дека нема да ја дигнам главата од учење, итн итн.Ама јас сум одлична(просек 5,00) и сакам да одам во Корчагин, иако ме разубедуваат.Имате некој совет за справување со професорите?
а шо слушам..
демек корчагин, орце николов, и гоце делчев биле најстроги и најпримерни гимназии во македонија???
има нешто вистина у тоа?
За најјака гимназија дека е тоа е точно,али дека е Алкатраз или нешто нема врска.Убаво ти кажа Драчево,веруј луѓе си поминуваат и со 3 саати учење цела година(тие 3 саати се на 8 јуни кога поправаш кецовите).Значи вака:идната (школска) година планирам да се запишувам во Корчагин.И логично, би требале да ми се паднат професорите што сега им предаваат на 4та година.Ај ве молам, ако може некој од 4та, да ми каже што професори има и дали се строги, праведни...или нешто трето?