СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако ти си платил 250 евра, како може сега 300 евра да биде на место? Ние плативме околу 13 500 денари пред 3 години, ама Виена не беше дел од тура и 3 спиења беа.

Не беа 12500? :nesvest: : )

И да ... ве дерат оваа година, али хебига не идете со Фалкон на Пет***** ... :)
Платете ја цената на тоа ... т.е. пцујте го Драгиша!

да ни зимаат 17400 и тоа нема идење у Братислава :@
не да ке го пцујам! клетви ке му маваме

Ние на времето секогаш си штрајкувавме зашто не не носеа на еднодневни ескурзии :nesvest: И така си седевме во двор, и Дракче ни го рачунаше тоа како ескурзија :pos:

pahahahahaha лееј.. луда работа. дракче е само за :пукам:

Арен си е дракче бе. Иначе ви набиваат вакви цени за ескурзииве бидејќи агенцијата со која идете е на дотичната професорка П**р***а :) Па мора некако да ви наплати што ја живцирате цела година, мада не ви предава на вашиот клас :)

^ Мене ми е класна она,али пред нас се праеше демек незнае каде е тоа агенцијата,не прашуеше за да иде она да уплати,па сеа ако глумела..... :toe:
ја бива:tv:

^ Мене ми е класна она,али пред нас се праеше демек незнае каде е тоа агенцијата,не прашуеше за да иде она да уплати,па сеа ако глумела..... :toe:
ја бива:tv:

Па во последниве неколку години секогаш се идеше преку нејзината агенција. Ако смениле башп оваа година тоа незнам, ама не ми се верува :)

Пер,незнам коа е нејзина агенција,знам оваа година преку некоа "Амбасадор" ќе идат :)

Пер,незнам коа е нејзина агенција,знам оваа година преку некоа "Амбасадор" ќе идат :)

Ах ондак моја грешка, се извињавам :)
Мислам дека нејзината се викаше нешто Фалкон или слично, ама како што знам има повеќе агенции, така да сите карти се отворени :pos:

Не се иде преку нејзината агенција, затоа и ќе ве одерат :icon_mrgr

За тие што плаќаа во готово беше 200 евра, а за тие на неколку рати 13 800. Али ете се смениле времињата. Да ми кажеа мене тогаш толкава цена, курац што ќе излезев некогаш од Макеонија :)

Епа незнам за попусти, јас ја платив цела сум наеднаш 17 400 и немаше никаков попуст...така даа...и не е оваа агенцијата на Пепи, некоја друга е, а од истава агенција и лани мислам ги носеле и поевтино било...:toe:

абе викаа совет од родители и заедно они одбраа која е најевтина понуда од некоја агенција. ај нвм.. разговоров е завршен пошо ни отидоа парите веќе :D
сеа ке чекаме да идеме на ексич:чил: и тамо да летаме со абсинт хаха:pos2:

..има ли некој ТОЧНИ информации за пензионирањето на проф. пацка?..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom