Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
смири се со тие HD канали,ете во Германија како една од најразвиените држави во европа има едвај 5-6 ТВ што емитуваат во HD квалитетА нели рекоа ќе имало и HD канали![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
смири се со тие HD канали,ете во Германија како една од најразвиените држави во европа има едвај 5-6 ТВ што емитуваат во HD квалитетА нели рекоа ќе имало и HD канали![]()

Незнам што сте запнале толку со тоа со дримбоксот, зошто и сами знаете (или можеби не знаете) дека за него е потребен интернет и сателитска антена. Таква инвестиција не би правел. Дримбокс не би ставил, па да е единствена понуда на пазарот. Попрво би ставил кабловска. Башка, тука имаш преведена програма (аудио и титлови), можност за снимање, video on demand и тн...
Има бе, проверено. Нормално, за Video On Demand мора да го имаш рисиверот, ама ти го немаш.Предноста на дигиталнава е што е...лесно пренослива. Толку. Во моментов колку што гледам на boom нема опција за VoD, ниту пак за снимање.
Ајде бе... Кој ги врши преводите, дечките што ти го шитнале дримбоксот?На дримбокс имаш многу преводи (српски, хрватски, бугарски) меѓу кои и Македонски. Опциите кои ги имаш во менито на приемникот, не се ни упола од оние што ги има во дримбоксот.

Добро де, пошто парите се исти (а пошто реално - не се), ајде една математика да удриме (без намалување сеа, биди искренМојот дримбокс има опција за снимање на програми, со 80 гига меморија(внатрешен ХДД во кој можам да снимам филмови па после независно од сателитската да ги гледам како да е плеер).
) колку пари те чинеше иницијалниот трошок (интернет, дримбокс, сателитска, монтажа и сл...) и колку плаќаш месечно. А после ќе направиме математика колку ќе го чини некого BoomTV 
Зависно од потребата. Кога Макс ТВ и овие не ставаат акцент на спортските канали мене како корисник неможат да ме примамат.Незнам што сте запнале толку со тоа со дримбоксот, зошто и сами знаете (или можеби не знаете) дека за него е потребен интернет и сателитска антена. Таква инвестиција не би правел. Дримбокс не би ставил, па да е единствена понуда на пазарот. Попрво би ставил кабловска. Башка, тука имаш преведена програма (аудио и титлови), можност за снимање, video on demand и тн...
И на крајот на краиштата, ставете дримбокс и готово. Зар ја чекавте дигиталната телевизија за да го откриете дримбоксот?
Ајде, чекам рецензија![]()

Добро де, пошто парите се исти (а пошто реално - не се), ајде една математика да удриме (без намалување сеа, биди искрен) колку пари те чинеше иницијалниот трошок (интернет, дримбокс, сателитска, монтажа и сл...) и колку плаќаш месечно. А после ќе направиме математика колку ќе го чини некого BoomTV
![]()

И да ми снема интернет - автоматски снемувам и телевизија.

I ja taka se zaebav ama toa Скопје Тетово и Битола im se pod prodazna mreza...mapa na pokrivanje imas tukaКако што видов од мапа на покривање само Скопје Тетово и Битола сега имаат ТВ?Има покривање за Штип?
сепак нека им е со срека почетокот и успешна работа за жал ние сме периферија за емитување на добри и квалитетни канали,ИСКРЕНО ОЧЕКУВАВ МНОГУ ПОВЕЌЕ ама и ова за почеток нека биде конкуренција на кабловските телевизии кој збеснаа од реемитување и исклучување на канали со нерегулирани права. ХБО Синемаx и останато може само да сонуваме сепак се потребни повеке инвенстиции за такви канали да реемитуваш не мислам како основна понуда туку како пакет плус, не ми е јасно зашто во понудата ги нема СЛО 1 и 2 кога Телеком Словенија е сопственик на boom tv, од Македонските канали недостасува А2. Чекав ама не дочекав сепак сателитска е подобра опција може за почеток повеке кошта но со тек на време повеке кратно ке се исплати. И спортскиот пакет за кој најмногу бев заинтересиран е средно жалосен до кога со тој
EXTREME.