Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никако со топол восок, којзнае колку пред тебе се депилирале со истиот и којзнае колку имаат бактерии и сл.
А?
Што збориш бе? Ај пообјасни ми како е ова можно.
Патем, на право место си ја отворила темава, алал нека ти е.
Јас обично практикувам Veet спрејот да го користам.Многу ми е практично,брзо,едноставно и безболно.Ова шеќернава ја имам пробано.Првиот пат,другарка ми ми помагаше и кога потегна мислам сите ѕвезди ги избројав (а сред бел ден беше).Некако неочекувано ми дојде.Сега така се депилирам ама само потколеници,боли мамата негова![]()
Не сум пробала шеќерна депилација зашто восокот е закон.
Tопол нормално, не сакам ладна депилација. Така да се топи на висока температура и на тој начин бактериите умираат. И сега ти Мима ќе кажеш ама не се убиваат сите бактерии, ама бактериите се секаде околу нас ги има на се и сешто
Е сега има милион козметичарки некои го менуваат восокот почесто некои не, плус имаат различен начин на депилирање и затоа ќе си пробаш на неколку места и ќе си ја одбереш најдобрата козметичарка.
А Мима ај може да информираш колку е шеќерната депилација? Рече поскапа... колку е тоа![]()
Да ама тие бактерии и не се толку опасни колку што се опасни вирусите што се пренесуваат преку депилацијата-поточно преку крвта,најмногу хепатитот(А,Б,Ц) и да не ја заборавиме сидата,а за бактериите,па некои се уништуваат од топлината,некои не,како и да е вирусите преживуваат.Не сум пробала шеќерна депилација зашто восокот е закон.
Tопол нормално, не сакам ладна депилација. Така да се топи на висока температура и на тој начин бактериите умираат. И сега ти Мима ќе кажеш ама не се убиваат сите бактерии, ама бактериите се секаде околу нас ги има на се и сешто
Е сега има милион козметичарки некои го менуваат восокот почесто некои не, плус имаат различен начин на депилирање и затоа ќе си пробаш на неколку места и ќе си ја одбереш најдобрата козметичарка.
А Мима ај може да информираш колку е шеќерната депилација? Рече поскапа... колку е тоа![]()