Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Ај види да не е Sound of the underground од Girls Aloud.Во текстот се спомнуваше нешто underground само тоа го заушив ,на идол едно ја пееше на крајот.
Ај види да не е Sound of the underground од Girls Aloud.Во текстот се спомнуваше нешто underground само тоа го заушив ,на идол едно ја пееше на крајот.
Не неАј види да не е Sound of the underground од Girls Aloud.
Оваа да не еАј некој ако знае како се вика траката нешто во неа се пее what you waiting for,want u come with me come one, come оне
Нешто како електро хаус трака е.
Оваа песна многу ми е позната,се си мислам дека песнава се даваше во еден филм Fluke со куче Златен ретривер.
Од 2:17 натаму која е песната?
ДА и мене ми е позната од некој филм ама неможам да ја најдам. ФАлаОваа песна многу ми е позната,се си мислам дека песнава се даваше во еден филм Fluke со куче Златен ретривер.
Види побарај ја na you tube од филмот со Златниот ретривер FlukeДА и мене ми е позната од некој филм ама неможам да ја најдам. ФАла
Да ја барав како саундтрак од Флуке ама не успеав да ја најдам. Значи увртена ми е во глава, знам дека е од некој филм што сум го гледал како мал ама да ме убиш не ми текнува од кој филмВиди побарај ја na you tube од филмот со Златниот ретривер Fluke
Се си мислам дека во тој филм Fluke ја имаше оваа песна,јас ја барав на you tube али неуспеав да ја најдам,во случај ти да ја најдеш кажи ми која е песната оти и мене многу ми се допаѓа.
the cure - lullaby (bechoco radio mix)Каја е песнава што почнува од 12 секунда па се со крај ?