Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Nights In White Satin Lyrics - Moody Blues :smir:

Nights in white satin, never reaching the end,
Letters I've written, never meaning to send.
Beauty I'd always missed with these eyes before.
Just what the truth is, I can't say anymore.

'Cos I love you, yes I love you, oh how I love you.

Gazing at people, some hand in hand,
Just what I'm going through they can't understand.
Some try to tell me, thoughts they cannot defend,
Just what you want to be, you will be in the end.

And I love you, yes I love you,
Oh how I love you, oh how I love you.

Nights in white satin, never reaching the end,
Letters I've written, never meaning to send.
Beauty I've always missed, with these eyes before.
Just what the truth is, I can't say anymore.

'Cos I love you, yes I love you,
'Cos I love you, yes I love you,

Breath deep
The gathering gloom
Watch lights fade
From every room
Bedsitter people
Look back and lament
Another day's useless
Energy spent

Impassioned lovers
Wrestle as one
Lonely man cries for love
And has none
New mother picks up
And suckles her son
Senior citizens
Wish they were young

Cold hearted orb
That rules the night
Removes the colours
From our sight
Red is gray and
Yellow white
But we decide
Which is right
And
Which is an Illusion

Изволте:smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нешто у текстот вика 2-3 грама љубов, еден литар разбирање или така нешто беше. Сабајле ја слушнав на радио и се запрашав кој ли пишува вакви текстови. :nesum:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Нешто у текстот вика 2-3 грама љубов, еден литар разбирање или така нешто беше. Сабајле ја слушнав на радио и се запрашав кој ли пишува вакви текстови. :nesum:
Мислам дека е Маја Саздановска

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Песна, народна, српска мислам, се пее како мајката тажи за синот кој е во туѓина, ги запомнив само последните стихови, нешто слично на ова беа:

вратиче се син,
да загрли мајку своју

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
booooom eksplozija od ljubovni sostojki 1 litar ljubov i nasmevki 2-3 grama ljubov i razbiranje........

vaka e pesnava nekako u duet ja peat masko i zensko makedonska.... hmmmm ????

--- надополнето ---

eve si ja najdov ja... ja baraf i pred toa xD

Член од
4 јули 2010
Мислења
15
Поени од реакции
1
Песната ја слушнав пред неколку недели, ја пее девојка. oooooo I want you to love me, I want you to love me или пак оооо I wanna love you, I wanna love you, мислам дека има стихови слични на овие. Ве молам кажете која е песнава ако ја знаете или пак ако знаете песна во која има слични стихови на горенаведените.

П.С. Објаснувањето не е којзнае какво, но само еднаш и тоа на кратко ја слушнав, само овој дел (и тоа не го разбрав баш добро :smeshko:).

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Песната ја слушнав пред неколку недели, ја пее девојка. oooooo I want you to love me, I want you to love me или пак оооо I wanna love you, I wanna love you, мислам дека има стихови слични на овие. Ве молам кажете која е песнава ако ја знаете или пак ако знаете песна во која има слични стихови на горенаведените.

П.С. Објаснувањето не е којзнае какво, но само еднаш и тоа на кратко ја слушнав, само овој дел (и тоа не го разбрав баш добро :smeshko:).
Рок е или што е? Мала е верјатноста ама ај да се испробам, да не е некоја од овие:
I Want You To Want Me Lyrics - Cheap Trick
Nights In White Satin Lyrics - Moody Blues
Akon - I Wanna Love You

Член од
4 јули 2010
Мислења
15
Поени од реакции
1
Рок е или што е? Мала е верјатноста ама ај да се испробам, да не е некоја од овие:
I Want You To Want Me Lyrics - Cheap Trick
Nights In White Satin Lyrics - Moody Blues
Akon - I Wanna Love You

Не е :(
Инаку, мислам дека е балада и девојка пее.

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
На екскузив на А1 кога ја даваат листата на Мна изведувачите каде се свират и пеат дават у позадина една јака хаусче пасничка мислам дека се врти по радијава наши..КОј знае плс, ХЕЛП:)))

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94

дали е оваа? ја пее Мараја Кери http://www.lyricsfreak.com/f/foreigner/i+want+to+know+what+love+is_20054919.html

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
после еден месец уште си ја барам песната , значи хаус песна , со саксофон ... лагана песничка е за одмарање у стилот на pjano oд eric prydz ( на таа ме потсека ... ) иии ја пуштаат на антена... ајдеееее некојјј :(

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Песната од рекламата за Скопје гори?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Ај некој нека ми даде линк за микс како овој во позадината:

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Некој да ми ја прате или да ми да де линк за данлоуд од песната со е на macedonia timeless клипот

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Ај некој ако знае како се вика траката што минатата недела беше No#1 Dance Hit na Antenna5.... нешто ау... Hause трака со женски вокал...ја отекоа од вртење а не знам како се вика :toe: а во текстот иде нешто... take my hand, take my hand.....give ya love така нешто... многу релаксирачко летно хитче

Kajgana Shop

На врв Bottom