Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
На темава ќе побарам - дајте имиња на песни, симфонии или пак цел пакет вакви песни за доунлоад:

Како во филмот Пијанист. Како што е на видево, само пијано да свири `тешка песна како животот`:wink: Супер се за спиење. Денес го гледав Пијанист после долго време и на 2те песни што ги свири не можев, а да не склопам очи.
The Pianist :vozbud: - кој Soundtrack го има во филмот. :)

Ако ти се допаѓаат песните на Шопен, земи Франц Лист преслушај го (ако немаш тоа слушано) - опасна музика е тоа.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Македонската верзија за Make My Day од Мартун Вукич, само насловот на нашки како беше?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Македонската верзија за Make My Day од Мартун Вукич, само насловот на нашки како беше?
Ти си сон
Тој ќе пее на англиски јазик "Мејк мај деј" (,,Ти си сон"), чиј препев го направи Бранка Костиќ, а новиот аранжман е на Озгун Илделај.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има една песна, брза е, рап, српска ми се чини, весела е, нова изгледа. Знае некој?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Можеби малку е глупаво ова шо го пишам,ама ако можит да ми помогните.Се работат за реклама од ЕВН,ја даваа на А1 ТВ,100 год евн шо беше каде што почвит од 1902 год и во неа се пет француска песна.Ако знет некој нека ми го дајт линкот од песната и од рекламата. ФАЛА.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
ај хелп малце. Песната оди вака Love is gone, love is pain, love is this bruise, that im seeing again-ја пее машки вокал а спотот е сличен на овој од Фаитлес-

porsche

Aus Liebe Zum Automobil...
Член од
28 јуни 2007
Мислења
61
Поени од реакции
3
Може ли некој да ми каже како се вика турската песна шо е powerplay на Антена?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Најверојатно мислиш на оваа песна ,и не е веќе поверплеј на Антена

И дали знае некој како се вика песнана на антена шо ја пуштаат со шпански коментатор шо коментира цело време

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ме интересира една песна од 2003-2004 година, инструментална без вокали, во некој прогресив стил, ја вртеше никифор на Антена 5.
Има доста енергично чуство песната и претежно доаѓаше во комбинација со оваа песна

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ве мољим поможите!

ми треба една песна, подолго време ја барав па баш сеа се потсетив, на емисијата "Високи Октани" ја пуштаат у позадина дур најавува нешто водителката или во слични прилики...

неможам да најдам видео материјал нигде од емисијава, ја иам и порано сретнато тракава али тука најчесто...

"Where are the money... where are the money now.."

толкав дел иам запамтено.
во стилот ми звучи на Good Charlotte, али све пребарав од нив ништо не најдов.
мислам дека е доволно за да ми поможите, благодариме.

T

theTinule

Гостин
ве мољим поможите!

ми треба една песна, подолго време ја барав па баш сеа се потсетив, на емисијата "Високи Октани" ја пуштаат у позадина дур најавува нешто водителката или во слични прилики...

неможам да најдам видео материјал нигде од емисијава, ја иам и порано сретнато тракава али тука најчесто...

"Where are the money... where are the money now.."

толкав дел иам запамтено.
во стилот ми звучи на Good Charlotte, али све пребарав од нив ништо не најдов.
мислам дека е доволно за да ми поможите, благодариме.
Таа на High Octane e RATM - Killing in the name of..
А оваа другава...:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Таа на High Octane e RATM - Killing in the name of..
А оваа другава...:toe:
ххммм, немаат уопште допирни точки овие две... зборав за нашево Високи Октани...

неам добро наслушнато, можеби и да е оваа варијанта.. .

"We need the money" или "Give me the money"

некој кој барем 2 пути ја глеал емисијата ќе знае за што зборам...
ипак фала што се обиде да помогнеш :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има една песна, брза е, рап, српска ми се чини, весела е, нова изгледа. Знае некој?
Btw ако некого го интересира, била од Sky Wikluh - Udarac

Kajgana Shop

На врв Bottom