Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Као што најдов информација, песнава од филмот Ми нисмо анџели 3 е специјално компонирана од Игор Перовиќ
а ако ти треба да ја симнеш во мп3, ја имаш на линкот од јутуб (кој го имаш постирано), во објаснувањето за клипот.
фала ти немав видено, дури не излези подобра верзија ке си ја слушам оваа која не е така лоша :)

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ако музиката во позадина е иста, можда е преработка. Ај нека најде некој ако постои, баш и мене ме интересира дали постои ваква песна и кој ја изведува.
хммм не е можно да е преработка зато шо друго се расправаше во песнава и ритамов бесе спор ... на гугл ја барав ја немат нигде ..:toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Барам видео спот што пред 2-3 год го имам гледано на MTV -нешто на сцена како на концерт ама со специјални ефекти направено како спот ,од Depeche mode мислам беше песнава али не сум сигурен пошто никако неможам да го најдам спотот.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Песнава на почеток во позадина ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Некој да не знае како се вика песната што ја пушти Гета, после ремиксот на Satisfaction? Нешто типка пее I like а-у па после иде некој таков бесен ритам. :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
7
Поени од реакции
6
Барам песна

Значи појма немам од кој е песната ама ми е ептен битна да ја најдам и ќе му бидам бест френд на секој шо би можел да ми поможи. Стара македонска е песната и памтам дури цели 3 збора од рефренот:

"...Си одиме дома...оууу оууу...." :toe:

Муабетот во песната е како се враќа од странција чоекот и ептен сака дома да си оди оти носталгија го фати .... ме потсеќа на најубајот период од животот и татко ми ми ја пушташе стално ко ќе стигневме на Македонска граница од негде.... зато го преколнувам тој шо ја знај да ми кажи.... Фала однапред! :helou:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.378
Ја свират на гитара, нешто лесен рок, анданте (нити брза нити разлигавено спора)
Идеше нешто у рефрен вака песнава

I sad hey yey yey yey
Hey yey yey
I said hey..... What`s going on.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ја свират на гитара, нешто лесен рок, анданте (нити брза нити разлигавено спора)

I sad hey yey yey yey
Hey yey yey
???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Дали знае некој која е песната што ја вртат на „Нетоксично“ на Метрополис радио.

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9

I sad hey yey yey yey
Hey yey yey

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
dve makedonski pesni

prvata pamtam samo
Ova selo e moj tip na grad

i vtorata:
i koga negovite magicni prsti
ke ja doprat mojata prekrasna glava...

F

FuckYouAll

Гостин

Тој што знае како се вика оваа има зелено. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom