Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.778
Поени од реакции
12.243
Уф, за "малку" сум утнал :(

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
можда не е за овде барањево, ама дали можите да ми кажите од каде да ја сметнам Call on me од Eric Prydz во HD или FullHD? :smir:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Луѓе никој не ја знае оваа
ептен ми се слуша целата, ако ја знае некој, ептен многу ке сум благодарен... :toe:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Знае некој која е песната што одеше у позадина на најавната шпица за Македонски Народни Приказни (од постарите епизоди) на МТВ1?!

Edit
Не е од Леб и Сол - Бистра водa....
:nesum:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Знае некој која е песната што одеше у позадина на најавната шпица за Македонски Народни Приказни (од постарите епизоди) на МТВ1?!

Edit
Не е од Леб и Сол - Бистра водa....
:nesum:
на оваја да не мислиш ?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
На антена 5 вчера во кола ја слушнав 2-3 пати, сега слушам не ја даваат. Нешто као I can`t see the sun(или I don`t miss the sun беше). Па после исто со rain. Као баладичка е нешто?

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
^
Не, друга е...:uvo:
Ама и оваа е :vozbud: - враќа добри спомени
Сепак фала! Ако имаш нешто друго на ум, повели презентирај

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Пара бери киселец :)

а Мице ора
не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.778
Поени од реакции
12.243
не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:
Ако музиката во позадина е иста, можда е преработка. Ај нека најде некој ако постои, баш и мене ме интересира дали постои ваква песна и кој ја изведува.

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Луге помагајте, песнава ме полуде ја слушнав пред некој ден и не можам да најдам кој ја пее...ми личи во гласот на Додева ама не ке да е таа а песната најверојатно се вика Лео или така нешто, еве дел од текстот: Леоooo Лео Лео е нај бев кај него на чај љубов со Лео водимеее итн. Кој ја пее и како се вика?????????

Песната е од Калиопи...
Еј како се вика онаа што пее на некој чуден португалски или шпански „ели ели оооо“ и цела песна се состои мање више од тоа. Женско пее.
Целосен наслов од песната е....
Relight Orchestra & DJ Andrea Feat. Margareth Menezes - Uma Historia De Ifa (Elegibo') 2009 (Cisko Brothers Remix Edit)

хелп, барам помош за хаус/денс трака...

cant get you out of my head.... така некако оди лириката, предлетно хитче, на радио ја вртат веќе 2-3 недели непреќитно...
Ќе да е оваа... Serge Devant - Addicted

Kajgana Shop

На врв Bottom