G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
OceanLab vs. Gareth Emery - On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup)
:wink:
OceanLab vs. Gareth Emery - On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup)
на оваја да не мислиш ?Знае некој која е песната што одеше у позадина на најавната шпица за Македонски Народни Приказни (од постарите епизоди) на МТВ1?!
Edit
Не е од Леб и Сол - Бистра водa....
:nesum:
Види да не е оваа, така бар пишуваКако се вика песнава?
не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:Пара бери киселец
а Мице ора
Ако музиката во позадина е иста, можда е преработка. Ај нека најде некој ако постои, баш и мене ме интересира дали постои ваква песна и кој ја изведува.не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:
Види да не е оваа, така бар пишува
Bushido feat eko fresh & Chakuza - Vendetta
Луге помагајте, песнава ме полуде ја слушнав пред некој ден и не можам да најдам кој ја пее...ми личи во гласот на Додева ама не ке да е таа а песната најверојатно се вика Лео или така нешто, еве дел од текстот: Леоooo Лео Лео е нај бев кај него на чај љубов со Лео водимеее итн. Кој ја пее и како се вика?????????
Целосен наслов од песната е....Еј како се вика онаа што пее на некој чуден португалски или шпански „ели ели оооо“ и цела песна се состои мање више од тоа. Женско пее.
Ќе да е оваа... Serge Devant - Addictedхелп, барам помош за хаус/денс трака...
cant get you out of my head.... така некако оди лириката, предлетно хитче, на радио ја вртат веќе 2-3 недели непреќитно...