Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Vaka ide pesnata:

"Tvoite oci nebesni koga gi gledam, svakam deka zaludno od tebe begam potpolno se izgubiv ne sum ni svoja nikomu ne pripagjam tuku sum tvoja jas.."

Nekoj Ime na pesnava ili na izveduvacot bilo sto ke ve molam :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

песната што е убацена измиксана ... која е ?? :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Јас немам име,не сум богат знај .. вака нешто одеше! некој ??

П

Паган-др

Гостин
Како се вика на Александар Митевски онаа песнана на спотот што има нацртани фигури со кренати раце што играат?

B

BBlisto

Гостин
ок, сумњам дека некој ке може да ми помогне со оглед на фактот со единствен дел од песната со ја барам е зборот how... ама онака рефренот е уствари тоа, и се нагласува зборот...хитче е/беше, ама врска неам...знам дека многу барам, од еден збор ама јбг...може ќе се најде некој со ќе ме сфати и ќе може да ми помогне :)

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Знае некој како се вика песната што иде за најавата на Lost?

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Песната шо ја даваат у позадина на најавата за филмот змиски очи со Николас Кејџ има идеја некој која е?

Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Znaci se prebarav za ovaa pesna i nikako da ja najdam, ja davaat na City radio ama nikako da slusnam kako se vika.. vaka odese tekstot ako sum slusnala dobro:
Love is cold, love is blind, love is just a waist of time....
ja pee devojka...

Член од
27 ноември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
Денес ја слушнавме,на антена 5 мислам ,нешто се споменува џем вруќ леб...ма екстра нешто.Ама не разбравме многу...Македонски ли пееја ,српски ли беше???Како се вика песната,групата знае ли некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom