Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Дај некој линк за онаа песнана Елко елко, ама од рекламата на Ти Мобајл??

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Некој да ми каже која е песнава?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мислам дека е од Елена песната, ја вртат на радио, го знам само делот "чекорам по дождот, чекориш и ти" (ваљда беше "далеку од мене" понатаму). Наслов, линк од јутјуб, мп3, било што pretty please? :pipi:
едит: ја најдов

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
здраво дечки, дали некој знае која е песната што оди на рекламата за BoomTV ili TotalTV не се секавам добро, сакам да ја имам во мојата колекција. Се што успеав да слушнам е (кајверојатно рефренот) I say raise up your hands... Песната е помеѓу техно и реге мислам незнам, ама ако некој знае нека пише... фала
Кирил Џајковски и Есма-Raise Up Your Hands

С

Спенсер

Гостин
како се вика онаа песната, у која има делче- Направи ми синааа.под светлима казинаа... ви текнуе???

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
како се вика онаа песната, у која има делче- Направи ми синааа.под светлима казинаа... ви текнуе???
:pos:

Јелена Карлеуша, види пиши јелена карлеуша направи ми сина. Така и се викаше мислам НУМЕРАВА.:vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Другари, една песна детска е од Златно славејче, нит знам година нит знам изведувач (женско е).... Иде некако Прекрасно е Скопје Цардар штом ќе тече,,, тн тннн натаму е Матка,,, нешо Китка :(:(:( Три години ми се врти песнава во глава и на крај тука се обраќам

Е

експерт

Гостин
Другари, една песна детска е од Златно славејче, нит знам година нит знам изведувач (женско е).... Иде некако Прекрасно е Скопје Цардар штом ќе тече,,, тн тннн натаму е Матка,,, нешо Китка :(:(:( Три години ми се врти песнава во глава и на крај тука се обраќам
?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Молиме со рачињата , со песничка за дечињата ...нешо така идеше !!!!

Кој има линк - Најјак/а е :))

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
Рефрен: не сум јас за тебе не си ти за мене заробени во сон сме предолго што трае не сум јас за тебе ова срце знае свати ме злато се што сјае несакам од солзи ти да заспиваш сакам да си срекна да се радуваш

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Таа од Аца Лукас што ја пееше у Метрополис нешо вака:
Бело, око мене све је бело...? :(

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Таа од Аца Лукас што ја пееше у Метрополис нешо вака:
Бело, око мене све је бело...? :(
:pipi:

Рефрен: не сум јас за тебе не си ти за мене заробени во сон сме предолго што трае не сум јас за тебе ова срце знае свати ме злато се што сјае несакам од солзи ти да заспиваш сакам да си срекна да се радуваш
Повелеле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom