Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дај некој линк за онаа песнана Елко елко, ама од рекламата на Ти Мобајл??

Некој да ми каже која е песнава?

Мислам дека е од Елена песната, ја вртат на радио, го знам само делот "чекорам по дождот, чекориш и ти" (ваљда беше "далеку од мене" понатаму). Наслов, линк од јутјуб, мп3, било што pretty please? :pipi:
едит: ја најдов

здраво дечки, дали некој знае која е песната што оди на рекламата за BoomTV ili TotalTV не се секавам добро, сакам да ја имам во мојата колекција. Се што успеав да слушнам е (кајверојатно рефренот) I say raise up your hands... Песната е помеѓу техно и реге мислам незнам, ама ако некој знае нека пише... фала

Кирил Џајковски и Есма-Raise Up Your Hands

како се вика онаа песната, у која има делче- Направи ми синааа.под светлима казинаа... ви текнуе???

како се вика онаа песната, у која има делче- Направи ми синааа.под светлима казинаа... ви текнуе???
:pos:

Јелена Карлеуша, види пиши јелена карлеуша направи ми сина. Така и се викаше мислам НУМЕРАВА.:vozbud:

Другари, една песна детска е од Златно славејче, нит знам година нит знам изведувач (женско е).... Иде некако Прекрасно е Скопје Цардар штом ќе тече,,, тн тннн натаму е Матка,,, нешо Китка :(:(:( Три години ми се врти песнава во глава и на крај тука се обраќам

Другари, една песна детска е од Златно славејче, нит знам година нит знам изведувач (женско е).... Иде некако Прекрасно е Скопје Цардар штом ќе тече,,, тн тннн натаму е Матка,,, нешо Китка :(:(:( Три години ми се врти песнава во глава и на крај тука се обраќам

?

Молиме со рачињата , со песничка за дечињата ...нешо така идеше !!!!

Кој има линк - Најјак/а е :))

Рефрен: не сум јас за тебе не си ти за мене заробени во сон сме предолго што трае не сум јас за тебе ова срце знае свати ме злато се што сјае несакам од солзи ти да заспиваш сакам да си срекна да се радуваш

Таа од Аца Лукас што ја пееше у Метрополис нешо вака:
Бело, око мене све је бело...? :(

Таа од Аца Лукас што ја пееше у Метрополис нешо вака:
Бело, око мене све је бело...? :(
:pipi:

Рефрен: не сум јас за тебе не си ти за мене заробени во сон сме предолго што трае не сум јас за тебе ова срце знае свати ме злато се што сјае несакам од солзи ти да заспиваш сакам да си срекна да се радуваш

Повелеле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom