K
Kicky
Гостин
Maca, песната се вика Nine Crimes - Damien Riceнекој, како се вика и од кого е песнава...
И добар текст има бај д веј :helou:
Maca, песната се вика Nine Crimes - Damien Riceнекој, како се вика и од кого е песнава...
Да не мислиш на Sidekick - Deep Fear ?Се врти по радиава секој ден, техно верзија миксана со виолина.. и има дел каде што само виолина свири и многу ме потсеќа на музика од некој филм.
Anybody plx ?
Да. ФалаДа не мислиш на Sidekick - Deep Fear ?
Da ne mislish za Dire Straits - Money for nothingmoneyyy for everyone,moneyyy rules the world set me free
Ја барам со текстов на google ама сигурно нешто утнувам чим не можам да ја најдам иначе песнава е рок и ја пуштаат на live radio почесто.
Ајде ќе се најде ли јунак да ја најде:nesum:
Не ми рекоа за неа не е таа:smir:Da ne mislish za Dire Straits - Money for nothing
Sway - The Kooksaj ke ve molam edna pesna ide rock and swaaaaaaaaaaaaaay u refreno samo toa znam, rockerska pesma e ke ve molam :kesa:
dario sto posto bese sea ne mi teknuva bas kako se vikase pesnava pobaraj na youtube mora da ja ima. stara e prilicnoкој е текстот на песната, во рефренот имаше........ ЗЕМИ СЕ ШТО ПОТСЕТУВА НА ТЕБЕ....... ОДИ СИ ........ И НЕ ВРТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ
ti ja najdov:кој е текстот на песната, во рефренот имаше........ ЗЕМИ СЕ ШТО ПОТСЕТУВА НА ТЕБЕ....... ОДИ СИ ........ И НЕ ВРТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ
да не мислиш на оваа?:nesum:Македонска гитарска песна:
“50 Марки, кој ти ги дава..“ - 50 може да биде и некој друг број оти ми е во меморија од пред 16 години.
Малку е глупа ама ми се допаѓа, ако знае некој наслов нека пише.