bikerboy_87
F*CK...all i need is U!
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 4
zdravo na site. samiot naslov veke dovlno kazuva. inaku mojov problem e sleden: vo cetvrtokot podnesov za svajcarska viza(viza za poseta). prilozenite dokumenti od moja strana bea: moj pasos,izvod,indeks(bidejki sum student),potvrda od fakultetot,kopija od pasosot na mojot garant vo ch,patno osiguruvanje. site ovie dokumenti gi priloziv po prethodna konsultacija vo turisticka agencija i tamu me uverija deka seto toa e dovolno. gi podnesov dokumentite vo ambasada i vo rok od dva dena po posta mi stignaa so dokument deka baranjeto za viza se odbiva od slednite pricini: celta i uslovite za prestoj se nepoznati...koga me prasaa koja e celta na mojata poseta,im rekov deka odam vo poseta na mojata devoja,koja voedno i e moj garant...dodeka za uslovite za prestoj tocno e deka ne podnesov nikakva potvrda...no toa e najmal problem bidejki devojka mi moze da gi prati tie dokumenti vo sekoe vreme(deka raspolaga so svoj stan i dobiva plata)...ima li nekoj slicni iskustva i dali prvo treba od gore da mi pustat garantno pismo ili nekoi dokumenti pa jas ovde da sreduvam ili slicno...blagodaram