Најубава кола која што ја видов денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Porsche 911 у тафталиџе карши верото.. исто као на сликава само сиво, коска! :D

pic-52624.jpeg

На пракингот кај ресторан Дуомо мислам дека се викаше,близу карате клубот ,,работнички"!!!

Chrysler-300C-002.jpg

Кај Католичка.. на Иво Лола Рибар.. само што беше бел

Hummer_H3_84.jpg

И Хамер ваков видов, паркиран беше пред Хард Рок..

Денеска на семафорите во Струмица застанав од десно до Ламбурџинито...... тој рева јас ревам, пуштам прозорец само да се слушне, и тргнавме на зелено, му пресеков пат и тој намали и јас го претекнав ......... јеееееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Десно имаше коли и не можеше да ме претекне само ми се залепи, и на следните семафори јас му завртев лево и му избегав во непознат правец јееееееееееееееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud:

Мој Глигорчо vs Lamborghini 1-0 >))))))))))))))))))))

Југо, ама од тие поновите со пофенси предница.:pos2: Сериозно, само до продавница излегов, и видов три коли паркирани, југово, 101, и буба од старите ама на трупци качена со иваени тркала. Епа сеа..:)

едно ферари не знам што модел беше прошиша пред Бисер пред 2 саата :vozbud: онака сите што стоеа на пешачки и чекаа да поминат не им се поминуваше...сите зјапаа у него :vozbud:

денеска ништо не видов, ама вчера беше најубаво едно Ферари 599 ГТБ

Денес видов повеќе убави...би ги издвоил
Мерцедес Е-купе
Mercedes_E-coupe_1443_1920x1200.jpg

Бентли
bentleycontinentalGT1.jpg

Масерати Гран Туризмо
Maserati-GranTurismo-22.jpg

Денес не, али пред пар дена бев во Женева на авто салонот, незнам од кај да почнам, Koenisegg, Zonda, Ferrari, Aston, Lamborghini, Maybach. А зимоска во Брисел се погоди изложба на Bugatti, имаше 3 4 вејрона, како и сите прототипи од 90 и некоја па до денес. Ако некој сака можам и да аплоудивам сликички.

Денес не, али пред пар дена бев во Женева на авто салонот, незнам од кај да почнам, Koenisegg, Zonda, Ferrari, Aston, Lamborghini, Maybach. А зимоска во Брисел се погоди изложба на Bugatti, имаше 3 4 вејрона, како и сите прототипи од 90 и некоја па до денес. Ако некој сака можам и да аплоудивам сликички.

Аплодирај.

У Центар,а вчера пред плоштад исто вакво само бордо боја ..Инвазија на ферариња у ск
10_main_f.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom