Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа дека фали Бонера во играта на Милан со неговите МУДРИ и солидни додавања :pos2::pos2::pos2:

абе држите се не се предавајте ,сеа веке нема да навиваме за интер ке навиваме за да влези бонера во игра , али незнам дали ке го носи каменот на мудроста

2-1 за Милан :helou:
Дооообар. :teshi:

победа на МИЛАН...оваа утакмица ќе тепаме со 2-3 разлика :vozbud:
:pos::pos::pos:

1-0 за милан стелец ХУНТЕЛАР
Резултатот го погоди, само стрелецот го ф’тна. :zxc:

у сабота газиме 2-3 разлика :vozbud: :vozbud: :vozbud: Форца Милан!
Обобобо, аман немојте да газите само!

Немат да сум задоволен без 4-5 гола разлика да тепаме.
Другару мој најмил, јас мислам дека имаш големи шанси на крај на утакмица да си задоволен. :msngush:

Милан ќе победи! Кратко и јасно :)
Не сум добар во тешење ама ќе пробам... Ела кај бато. :msngush:

Очекувам добра игра на милан и да има повеке голови,гласав за милан и олекувам милан да победи со 3-0 Пато Роналдињо Пато:vozbud::klovn:
Аман не запињајте олку со голој, второ полувреме нема да е интересно. :(

Не ја губам надежта од Милан:).Милан ќе го исплеска Интер:pipi:
Correction: Интер го исплеска Милан. Џенаро Гатузо го исплеска Интер... не цел, ама пола состав да.

jas mislam deka milan ke tepa 2-0
Од многу мислење гла болит. :]]:

Во принцип не сум спамер, поготово за фудбал, ама морав. Се ситам ко никогаш. :) Солидна и мудра игра во првото полувреме на Милан, да се надеваме дека во второто полувреме ќе влезат главните мудреци на овој тим и ќе го свртат натпреварот.

Коооој смешен тим ми е Милан еј. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

леле 0-3 ке има катастрофа на Милан, а некои овде Милан ке тепа:tapp:(пред натпеварот) .
Браво за Интер!!

Драги навивачи на Милан, прочитајте си ги постовите наназад и видите колку сте биле смешни :smir: ИНТЕЕЕЕРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!

Абе нели видовте се од левата страна ни ги дадоа од тамо јанкуловски на средината застанал фламини од средина ке трче а он ку*о си ладе да го е**м ццц и после нема да ни дааат 3 гола ако не купе некој др ке губеме и од лече по 2-0:k*r::k*r::k*r::k*r: :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

ЗА ОНИЕ ШТО СЕ ГЛАДЕА НЕКА МЕЊААТ АВАТАРИ ОДМА! хехехе Шала ФОРЗА ИНТЕР!

МИ МИРИСА НА ПЕТАРДААААА МЕНЕ НЕКА ПРОДУЗАТ СО ВАКВА ИГРА ИНТЕР СЕ ЗВЕРОВИИИ ЈАСНОООО НЕЈКАМ ЗБОР ДА ЧУЈАМ!!!!!!!!!!!

ЧЕКККККККККККККККККККККККККККККККККК ИМА УШТЕ 45 МИН.. ИАКО НЕМА ШАНСА КЕ БИДАМ ОПТИМИСТ.

Големиот Милан декласиран по првото полувреме.

Тешко со онаква игра дека ќе успеат да парираат во второто полувреме.:tapp:

Чорба Македонче,пардон Росоњерче:pos2:За милан навивам во италија ама ги скинаа....Срамови за Милан,срамови....:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom