Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
незнам што ве крена вас интерашите толку во воздух???Ето со голот од пенал?Со средната линија??? Мота,Станкович и Мунтари?Со Милито???-екс клубови (Џенова и Реал Зарагоза,лани 2 лига)Дај бе не зезајте,вие да имавте играч како Пато којзнае тука што ке направевте господ за муда ке го фатевте и ке зборите пато бил тапа и сте знаеле се од фудбал....:tapp:...без ибра тешко дека ке тепате оваа година,го нема тоа кога сите играчи ви дремат и ибра ке шутне една бомба од 40 метри и гол..1-0 победа за интер,сега ке видиме дали ето ке ве вади така,радувајте се ако извадите нерешено!тип за сабота -Милан -Интер 3-1 (Фламини,Пирло,Пато)-(Толдо):smir:

абе друже, а што па вас ве крена во воздух кажи ми? 10 старци + Пату? и што ако го имате него кога Ето’о е каде каде по докажан играч него тој вашиот. има малиот уште многу леб да јаде :wink:

незнам што ве крена вас интерашите толку во воздух???Ето со голот од пенал?Со средната линија??? Мота,Станкович и Мунтари?Со Милито???-екс клубови (Џенова и Реал Зарагоза,лани 2 лига)Дај бе не зезајте,вие да имавте играч како Пато којзнае тука што ке направевте господ за муда ке го фатевте и ке зборите пато бил тапа и сте знаеле се од фудбал....:tapp:...без ибра тешко дека ке тепате оваа година,го нема тоа кога сите играчи ви дремат и ибра ке шутне една бомба од 40 метри и гол..1-0 победа за интер,сега ке видиме дали ето ке ве вади така,радувајте се ако извадите нерешено!тип за сабота -Милан -Интер 3-1 (Фламини,Пирло,Пато)-(Толдо):smir:

Abe a pamtis kako igrase Milan bes Kaka? Epa sega cela sezona ke bide taka !

Дефинитивно ел Росоњере број 1 у италија сезонава:wink:

Од кај го заклучи ова ???

Дај образложи...или и ти како каменот на мудроста си-Љубе Ац Милан :pos2::pos2:

Ќе биде ептен интересен натпревар.Милан добро ја почна сезонава со победа над Сиена.Роналдињо ја враќа старата форма,додека Пато прераснува во светски напаѓач.Ќе биде интересно да се види дали и в сабота овие двајца ќе функционираат како против Сиена.Интер започна да не речам малце неочекувано оваа сезона.Нерешено со Бари.Се гледа дека Ето и Милито не соработуваат најдобро.Но ќе гледаме интересен дуел.Типувам на нерешено,а некако ме влече и Милан дека ќе победи.Но,сепак останува да видиме.

Со Роналдињо во форма, Пато каков што е и да се уигра Хунтелар ќе имаме убиствен напад.:vozbud:

Можеме да тепаме со Интер ... Клуч за успехот ќе биде како ќе ја постави Лео средината која за разлика од средината на Интер е каде каде поискусна и поуиграна.

Отсуството на Камбијасо голем плус за нас, како крлеж е пизда му матер:)

Типувам победа на Милан, 1 разлика. :)

Го гледате ли колку е глуп, го гледате?

Нас интерашите не кренаа во воздух четири последователни скудета и имаме право на тоа.
Остај ти тоа екс клубови на Милито, тој и во Џенова кога играше знаеше да ви даде гол, него пази муабетот твој малоумен, играчот како се пробива бе? Уште од 2 години за прв состав во Реал го земаат? Ццц.

Играч ко Пато? Ние имаме 5 играчи подобри од Пато моментално, а ако зборуваме само за напад незнам како не ти е смешно еден Пато со Ето да го рамниш.

Без Ибра бре, без Ибра игравме две контолни и завршија со вкупен резултат 3-0, точка. Сите играчи ни дремеле, па кој беше најефикасен минатата година? Сите утакмици 1-0 завршуваа? Бреј и јас со кого зедов муабет да терам.

Го гледате ли колку е глуп, го гледате?

Играч ко Пато? Ние имаме 5 играчи подобри од Пато моментално, а ако зборуваме само за напад незнам како не ти е смешно еден Пато со Ето да го рамниш.

Онака чисто информативно, дали би сакал да ми ги наброиш тие играчи ??

Значи играчи кои моментално даваат поголем придонес во екипата, и вредат повеќе од Пато на трансфер пазарот, и имале подобро бројки прошлата сезона уи да се вкупно 5 во вашиот тим??

Ај те молим пошто дечкото што го цитираше е глуп а ти си све знаеш и експерт си одговори ми на прашањето ...

п.с Немој Балотели да си ми го пишал ке идеш у потпис :smir:

Бројката онака му е дадена, не е до толку ташак ебаго, али Ето да го спушти толку на земја, дај не зезај, Пато има векни леб да јаде за да стигне до тоа ниво, факт . . . а гледам со истите се служите . :wink:

И кога ке укапирате дека тие бројки, факти, први натпревари, предсезонски мечеви, ланска година и остало се у принцип ирелевантни пред вакви мечеви, ке правиме муабет, вака со мерење ташаци на поединци нишчо не прајме, нишчо :( .

А да, заборавив, постови од типот, типувам за овој, оној, овој ке тепа, оној ке тепа, нерешено ке е, ке се тргаат од тема .

Оваа практика ја имавме на сите теми отворени за дерби натпреварите, па сега постот погоре повторно само ме потсети на истото . Поставена е анкета, таму можете да го искажете својот став за тоа кој ке победи, или евентуално ако мислите дека мечот ке заврши нерешено .

Темава ретко ја отварам, затоа и заборавив да предупредам за истото . . . ајт, терајте нормална ( јеа рајт ) дискусија :) .

Онака чисто информативно, дали би сакал да ми ги наброиш тие играчи ??

Значи играчи кои моментално даваат поголем придонес во екипата, и вредат повеќе од Пато на трансфер пазарот, и имале подобро бројки прошлата сезона уи да се вкупно 5 во вашиот тим??

Ај те молим пошто дечкото што го цитираше е глуп а ти си све знаеш и експерт си одговори ми на прашањето ...

п.с Немој Балотели да си ми го пишал ке идеш у потпис :smir:

Како што спомена Син бројката онака од памет ја извадив, боже, да напишев 500 ти 500 играчи ќе бараше да ти набројам, ffs. Како прво тоа така го кажав колку да му дадам до знаење дека греши, па нормално е дека не можеш да споредуваш играчи кои што играат на различни позиции, али секој со различни сфаќања.
Ок, ај нека биде по твое сфаќање. Точно не можам да се држам на тие 5 ради карактеристиките кои ти ги наведуваш, прво цена, потоа придонес ... придонес бараш во играчи кои што изиграле 2 натпревари за Интер, тука го вклучувам Ето, а богами и Милито.
Ете ќе ти набројам 3, тоа се Цезар, Маикон и Камбијасо, мада конкретно не може да се споредуваат, кажав, поради различната позиција на која играат.

И кој побогу удира рецка на твојот потпис :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom