Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако напнуваш и понатаму дека смеел да му ја подаде ај да се кладиме на аватар и топик па да носиш уште еден наредниве две недели, може? :smir:
И не очекував од тебе толку тврдоглавост, едно е да не го сакаш играчот, а друго е да не гледаш дека беше убедливо најдобар поединец на терен денеска. За разлика од него, имаше многу изгубени во простор и време. Заради кој ги примивме двата гола, ако веќе бараш виновник?
Местена беше x-1 :kez:Ако напнуваш и понатаму дека смеел да му ја подаде ај да се кладиме на аватар и топик па да носиш уште еден наредниве две недели, може? :smir:
И не очекував од тебе толку тврдоглавост, едно е да не го сакаш играчот, а друго е да не гледаш дека беше убедливо најдобар поединец на терен денеска. За разлика од него, имаше многу изгубени во простор и време. Заради кој ги примивме двата гола, ако веќе бараш виновник?
Ок за тоа пишав со оффсајдод дека може сум грешка.
Прво Пандев па после Шумуликовски. Одбраната незнам шо ја кривите бе. Некој да седи цело време назад да го гледа идиотот како промашува зицери, и одеднаш прима гол ради "Стивен Џерард" паѓа морал бе братче , после свите у напад ка муви без глави и паѓа и концетрација.
Мене не ми е зборот за утакмицава или да терам инает. Зборим со факти дека дечкото не се труди, изиграва звезда и ни заеба три утакмици или у превод цел ебан квалификационен циклус.
Ајде убеди ме дека не сум у право !
Така да ......
Да инаку С.Ирска како втора најслабо рангирана за бараж играше нерешено во Варшава и со тоа ситуацијата е скоро невозможна Македонија да игра бараж во случај да испадне таа комбинација.
Епа ако се одлучува меѓусебен дуел,уште од сега се знае дека нема да идеме во бараж:tv:Меѓусебен дуел мислам дека одлучува.
Не видов да си пишал, sorry :smir:
Пандев промаши еден зицер. Толку. Што да прајме сега?
Како не се труди? Гледаш ли колку топки прима на средина на терен (зошто нема кој да ги прими веднаш ги губат), се заградува, трпи фаули, поминува играчи и проигрува. Тој ли е крив што не може Стојков да истрча 20 метри а топката му ја нацртал како со рака. Или што Славчо не погоди по асистенцијата сам на 10 метри.
Пандев цел натпревар работи, и во средина. и по крило, и асистира, и шутира... па јебига, другите кај се? Дали виде денес да имаме една шанса а Пандев да не е во акцијата? Да не е тој, до голот нема да стигнеме. Сваќате ли дека противниците само него го покриваат и кон него играат двојно погрубо.
Не го пишувам ова за да те убедам, ти си увртел во глава и ништо не може да те убеди. Да ги пишува Пато007 овие работи ич не му реплицирам. Пандев денес беше најдобар поединец на терен, факт за секој кој го гледал натпреварот со внимание. Мислиш ја не се изнервирав кога ја промаши шансата? Ама тоа е, промашил, погодил, не може да се скрие фактот дека имаме сила за 60 минути.
За двата гола виновен Седлоски. И него не го кривам, дојде време за обесување копачки на ѕид. На сите ќе им дојде. Исто виновен за голот во Исланд. Пресметај ги бодовите. Кој што ни заебал...
Фудбалот е тимска игра. Треба сите да одиграат. Еден играч сам не може ништо. Шевченко кој беше класа ја одведе Украина на светско после 11-12 години играње, кога другите созреаја. Што да ти прави еден фудбалер...
То је то...