Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бре појаки сме дај еднаш и ние да се радуваме

не мора да сме појаки потребно е резултат да имаме во водство па макар и со еден гол..да видам да не верувам дека ке израмниме а камоли да победиме ,бидејки по тоа сме познати,,Барем еднаш да не израдуваа веке 17 години мечтаеме за изненадиме

Абе братемене не ми чуе стојко он како игра у Лацио, негова работа, нити сум навијал на лацио нити на Пандев. Факте е дека ни усра пола од утакмиците во квалификацииве. Ти дали имаш очи и малце мозок у тимбата зелена. Од вакви 3 шанси да не даде гол, па не треба ни у тетекс да игра бе мајкин. Али ако браните го вие он дур се манекенисуе туе и ке тепамо можда. Овие ќориве незнаа да шутна греотициве и ке го јадемо од нив заради ПАндев никој друг.
Треба да се засрамиш.Ти само гледаш колку шанси пропушти а не гледаш друго:tapp:.ПАНДЕВ Е НАШИОТ НАЈДОБАР ИГРАЧ!!!

Абре македонче ... мислам дека ако погодеше Пандев сега подруго ќе беше ... среќен ќе сум ако не примиме уште 1 до крајот

Си ги сменија улогите репрезентациите. Сега ние сме катастрофа, а тие растураат.

Мора да им дадеме гол!

Игра-Супер
Шанси - Многу
Реализација - НЕПОСТОИ :tapp:
Ајде сега и да видиме што како ќе се случи , ама ужас , Пандев беше себичен на 3тата шанса место да подаде во линија беа и од таа акција контра и гол...толку беше... не казнија ... ние не успеваме да ги казниме и тоа е... сраќа и секако ЗНАЕЊЕ ни фали :smir:

не мора да сме појаки потребно е резултат да имаме во водство па макар и со еден гол..да видам да не верувам дека ке израмниме а камоли да победиме ,бидејки по тоа сме познати,,Барем еднаш да не израдуваа веке 17 години мечтаеме за изненадиме

Ги бодрев да дадат гол...баш ме боли ако се подобри кога ќе изгубат...сакам ГООООООООООООООООООООООООЛ

Треба да се засрамиш.Ти само гледаш колку шанси пропушти а не гледаш друго:tapp:.ПАНДЕВ Е НАШИОТ НАЈДОБАР ИГРАЧ!!!

Хахаха. Што друго да гледам бе ??

Да промаши 3 зицера и да изгубимо. Што добро да гледам у ситуацијава жити све просветли ме:smir:

Еве 2-0 чувајте си го пандев вие и сакајте го

ЧЕСТИТО НЕКА ИМ Е! Одбраната ни е катастрофа од самиот почеток!

Ајдеее, слободни сме, има време, до 2014 . :tapp:

Да ти ебам одбран глупава!

Катастрофа ,,ама има уште време добро е хахааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom