Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заслужено досега не сме биле на Свецко и на Европско ,бидејки со ваква игра што бараме таму само да се загреваат со нас ,,ако си Прво полувреме добар за Второ треба да бидеш уште подобар за да можеш натпреварот да го решиш и во 90 минута ако е потребно ,а не овака прво добри а после тапа

Македонска работа, кога дава е добар кога не дава лош и сите го пцуеме:tapp::nerv:

Епа нека игра некој кој има натпревари бе кој кур. Морало Пандев да игра, и уште смееш да речеш претеруваме, подсети се на Норвешка, Холандија, па и Исланд колку само шанси изнапромаши копиљот. Ми изиграва манекен туе клошар. Нека се повреди пред мечот со норвешка нек си јебе матер
Окееј, једини креатор у игра ни е, кажи ми адекватна замена и ке се согласам со тебе, до тогаш тврдам дека зборите глупости и врска немате !
И што да се сетам со Холандија, даде чист гол му поништија, даде гол од пенал, за гостински терен да не говорам зашто не потурија, едноставно не бевме кадарни со тој селектор и со таа игра против Холандија . Једино му замерувам за промашеното со Исланд на гостински терен, за тоа со Норвешка дома, тиња беше цел тим и нема да обвинувам поединци за тој резултат.

плукнете уште по некој можеби така нареден пат ќе тепаме
срамота да се плука по своето, нека губат 20 0 ако треба, ако си ЗА Македонија, ќе останеш За Македонија и кога губи

плукнете уште по некој можеби така нареден пат ќе тепаме
срамота да се плука по своето, нека губат 20 0 ако треба, ако си ЗА Македонија, ќе останеш За Македонија и кога губи

пола од контактите што ги имав на мсн ги избришаја топиците со кои ја бодреа репрезентацијата уште со првиот гол на пола натпревар:tapp::tapp::tapp:

Абе братемене не ми чуе стојко он како игра у Лацио, негова работа, нити сум навијал на лацио нити на Пандев. Факте е дека ни усра пола од утакмиците во квалификацииве. Ти дали имаш очи и малце мозок у тимбата зелена. Од вакви 3 шанси да не даде гол, па не треба ни у тетекс да игра бе мајкин. Али ако браните го вие он дур се манекенисуе туе и ке тепамо можда. Овие ќориве незнаа да шутна греотициве и ке го јадемо од нив заради ПАндев никој друг.

Ајде бре појаки сме дај еднаш и ние да се радуваме

кој успех го направи македонија со Пандев и компанија се виде досега
Сваќате ли дека Пандев е убедлуво најдобриот играч во оваа репрезентација, скалила над останатите, стварно не сте ми јасни како може да говорите такви работи за убедливо најдоброто во овој тим . :toe:
Вие, големите стручњаци, зар сте убедени дека овој тим е подобар без Пандев во истиот, со Стојков и Наумовски како лидери во нападот ? :pos2: Немој не ме радуј !

Абе братемене не ми чуе стојко он како игра у Лацио, негова работа, нити сум навијал на лацио нити на Пандев. Факте е дека ни усра пола од утакмиците во квалификацииве. Ти дали имаш очи и малце мозок у тимбата зелена. Од вакви 3 шанси да не даде гол, па не треба ни у тетекс да игра бе мајкин. Али ако браните го вие он дур се манекенисуе туе и ке тепамо можда. Овие ќориве незнаа да шутна греотициве и ке го јадемо од нив заради ПАндев никој друг.
И алтернативата за Пандев е . . . . или случајност е тоа што го одбегнувате тоа прашање . Ајде, удрете просветлување, кој ке биде неговата адекватна замена . Секога шанса која денес ја имаше нашиот тим одеше преку него, и оние на Стојков, и онаа на Георгиевски, шо не плукате по нив, м ? Не, вие по оноа апла најдоброто во овој тим, главниот играч .

пола од контактите што ги имав на мсн ги избришаја топиците со кои ја бодреа репрезентацијата уште со првиот гол на пола натпревар:tapp::tapp::tapp:
па цела историја имаме вртипички шо те чуди тоа

А дали ти стварно имаш 22 години ?

Ништо се разочарав, таман мислев тргна нешто со репрезентацијава гледам повторно исто играат само првите 50-тина минути изгледа за повеќе немаат кондиција ама и тоа се решава ако неможе нека го избрка да не игра и готово, ова ако е фудбал што го играат последните 20-тина минути јас незнам стварно .. се влечат по теренот се влечат, и арно вика Марли џабе е он кога неможе да погоди едноставни шанси за гол кога му се пружаат а дава по 2-3 гола со јаки екипи едноставно џабе е така не се оди на светско или европско првенство.

Едино шо ме нервира е шо нашиве немаат никаква завршница..:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom