Шалвари

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Ова лето беа хит, па ме интересира што мислите за нив, ви се свиѓаат, не ви се свиѓаат? Имате, немате?

Ако носите, носите едноделни што се исцели или само панталони шалвари?

Имам ама не носам т.е. ги продавам :).

Нц не носам, не се мој стил. Широки се. А ретко носам нешто широко. Плус спуштени се, а тоа уште повеќе несакам бљак. А и се типична едносезонска мода.

А има низ градов ги носат и тоа многу. На некои им стојат на некои не. Посебно им стојат на пониските девојчиња кога се искобинирани со обично блузиче/рамбовка.
На повисоките девојки некако не им стои толку добро. Мое мислење нели :)
А не сакам комбинизони, така да ако веќе мора да бирам ќе кажам панталона шалвара.

Ајт некоја фотка :)

freep2029612867_prod_zoom_front_v1_m56577569831601140_150x296.jpg
splen2062410495_prod_zoom_front_v1_m56577569831758963_150x296.jpg

photolarge48189.jpg

photolarge42730.jpg

alice2063412867_prod_zoom_front_v1_m56577569831671757_254x500.jpg

twelf2038010192_prod_zoom_front_v1_m56577569831751593_254x500.jpg

И јас ги прескокнав годинава и се надевам дека нема да бидат во мода следната година.Некако не ми се привлечни и не ни пробав да видам како ќе ми стојат.

Имам видено такви што им стојат убаво,но и многу катастрофални жртви на настојувањето по секоја цена да се следат модните трендови.Може не стојат на слаби,ама пак уште полошо им стојат на покрупни.Мислам дека се доста специфични како модел.

Носам и тоа многу, ова лето не ги соблеков. Ги носам веќе една година, и кога не беа во мода, на почеток ми беше срам да ги носам, ама ги обожавам. Кога немаше овде во Битола, бев до Скопје да барам и кога ни таму не најдов порачав од Бугарија да ми донесат. Имам премногу шалвари, скоро во сите бои.
Многу добро стојат со рамбовка и римјанки. Особено фармерски шалвари сакам, ама тука не можам да најдам, ако има некој видено такви нека ми кажи :)

Носам и тоа многу, ова лето не ги соблеков. Ги носам веќе една година, и кога не беа во мода, на почеток ми беше срам да ги носам, ама ги обожавам. Кога немаше овде во Битола, бев до Скопје да барам и кога ни таму не најдов порачав од Бугарија да ми донесат. Имам премногу шалвари, скоро во сите бои.
Многу добро стојат со рамбовка и римјанки. Особено фармерски шалвари сакам, ама тука не можам да најдам, ако има некој видено такви нека ми кажи :)

imase vo Tetovo takvi...sum videl devojki obleceni vo takvi...

izvini ama voopsto ne se seksi

Леле:kesa:
Ич не ми се свиѓаат и никогаш не ми се свиѓале.

Без везе си овие „шалвари“ (сеа дури дознав како ли се викале).
Воопшто не ми се допаѓаат.
Баш ме интересира што мислат другите машки.....

Сум носела и носам. Само не се еднобојни туку се шарени и не искачам во дискотеки со нив туку на други места со друг тип на музика.

Носам, и тоа не вакви тренди модели, него баш, онакви шалвари со врвка на ногавиците. Имам три пара, од кои едните од носење ги искинав. Удобни ми се и јас ги преферирам оваквите типови шалвари:http://www.amazon.com/Pirate-Renais...colorn_2?ie=UTF8&s=apparel&img=0&color_name=3

Со почит кон другите девојки ама да ја видам девојка ми со вакво нешто на место би и ги слекол по гаки да се шета.Ова ми е нешто најодбивно и многу тапа нешто за носење иначе јас си ги викам Аладинки бидејки он имаше вакви.

Немам и несакав да купам ниту пак мислам дека некогаш би сакала.Толку ми беа и уште ми се одвратни што неможам да ги гледам девојките облечени во нив. Незнам како им се свиѓаат(сепак е работа на вкусови). Уште кога излегоа мајками ми рече ако сум купела ќе ми бидат моментално искинати на делчиња....среќа ни јас не ги бендисав:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom