Mrs. Vedder
red cloud at sundown
- Член од
- 12 февруари 2009
- Мислења
- 984
- Поени од реакции
- 66
Е ова ти е типично дете Македонче...
Стварно... а?:icon_eek: a?!
Сега и Леб и Сол ли станаа предавници?
Јас мислев работа им е да свират и да пеат,а кој ќе плати таму ќе одат.Јас ништо страшно не гледам и во Грција да заработат,а по нив и агенцијава да извади за себе пари.Бизнис бе луѓе,што сте толку заслепени аман.Земи плати му за Градско и таму ќе свири ако треба и на погреб.
Не си земајте се при срце,видете колку хотелиерите во Грција заработија од саеми и конференции на кој беа владиве наши сакани со наши пари.
Нема никаква врска дали е Ден на Независност или Нова Година, свирката се плаќа.А бидејќи е баш Денот на Независноста во прашање,а они свират во Грција,мене повише ми влегува во мозок теоријата на провокација,одколку на предавство.Ако стасавме Влатко Стефановски да го нарекуваме предавник,кој е амбасадор на македонската музика и еден од најценетите музичари во светски рамки,тогаш да си ја ставиме јамката околу врат оти параноични сме станале.Ова ме потсети на атакот врз Тоше кога пееше на друг јазик и сите го исплукаа детето.Мислам дека бизнисот ги заслепил луѓето.
Никој не е изоставен од критика.
Меѓутоа се работи за Денот на Независноста на Македонија. Малце осет не е на одмет, макар и за “родените“ бизнисмени.
Влатко веќе не е дел од Леб и Сол.Нема никаква врска дали е Ден на Независност или Нова Година, свирката се плаќа.А бидејќи е баш Денот на Независноста во прашање,а они свират во Грција,мене повише ми влегува во мозок теоријата на провокација,одколку на предавство.Ако стасавме Влатко Стефановски да го нарекуваме предавник,кој е амбасадор на македонската музика и еден од најценетите музичари во светски рамки,тогаш да си ја ставиме јамката околу врат оти параноични сме станале.Ова ме потсети на атакот врз Тоше кога пееше на друг јазик и сите го исплукаа детето.
Малку осет во лепењето етикети не ќе е на одмет,добро викаш.Критика се искажува на друг начин :wink:
И да не е.Тој е човекот кој значи за Македонија и за мене како Македонка.Вчера беше Тоше,денес Влатко Стефановски утре кој е на ред на листата?Влатко веќе не е дел од Леб и Сол.
А ни Гаро Тавитјан.Влатко веќе не е дел од Леб и Сол.
Исто си во право колку оние што не се согласуваат со тебе.Нема никаква врска дали е Ден на Независност или Нова Година, свирката се плаќа.А бидејќи е баш Денот на Независноста во прашање,а они свират во Грција,мене повише ми влегува во мозок теоријата на провокација,одколку на предавство.Ако стасавме Влатко Стефановски да го нарекуваме предавник,кој е амбасадор на македонската музика и еден од најценетите музичари во светски рамки,тогаш да си ја ставиме јамката околу врат оти параноични сме станале.Ова ме потсети на атакот врз Тоше кога пееше на друг јазик и сите го исплукаа детето.
Малку осет во лепењето етикети не ќе е на одмет,добро викаш.Критика се искажува на друг начин :wink:
Потценуваш.Јас етикети не залепив,
...... “легенди“.
Ako mislis za Vlatko Stefanovski, ne e del od leb i sol 3 godini vekeАбе коа викав јас Леб и сол се кретени со чело на Влатко