Во чест на Денот на независноста концерт на Леб и сол во Грција!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Потценуваш.
Но ќе се согласам само во едно,кој како сака нека го сфати настапот.
Има една македонска вика вака:На човека сто добра направи му,а еднаш згреши му и нечиниш.

Има една подобра.

Влав сиромав — Македонец; Влав богат — Грк.

Лека ви ноќ.

Продадени души , педери . буљаши , пизди . гниди .
А оправдание дека тоа било бизнис за пари за мене е исто како оние пред МРТВ , имало и поголеми курви од нив.

Останувам на моето дека самата свирка во грција треба да го постигне ефектот во Македонија и на тој начин да го промовираат новиот албум. Денот и празникот се изберени намерно, но да предизвикаат добар ефект кај македонската публика испраќајќи порака дека „ете Леб и Сол колку се моќни и во едно такво време и за таков празник договориле свирка со грците.“ Реков верувам дека пак тамошниот договор нема врска со денот туку тамошниот пак договор е само една тезга која треба да ја одработат таа вечер во хотелот.

Јес да музиката не познава граници,ама после се шо ни направија Грцине..ние..:uvo: њтф?

Ako mislis za Vlatko Stefanovski, ne e del od leb i sol 3 godini veke
Знам знам уживај... Поентата ми беше дека леб и сол никад не сум ги почитувал, онака не ми правеле мерак незнам зошто а посебно влатко ми е ептен кретен.

како да заборавивте дека имаме македонци и таму ..
мислам дека баш е ок овај чекор на леб и сол ..

Moe mislenje e deka sekade kade sto ima interes za makedonskata muzika taa treba da se promovira,bez razlika kade vo svetot postoi interes za istata,e sega sto nie se imame zajadeno so grcive toa e druga rabota,ama ako neka imaat koncert i vo Grcija da punkat od maka grcistana da vidat kakvi vrvni muzicari imame nie makedoncite.

Чисто за пари ќе имаат свирка таму. Тоа е тоа малце од нашите кои се таму кои да не забораваме се многу поситуирани од нас па ќе можат да си дозволат и скапа влезница. За кај нас не верувам такво нешто да се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom