Навивач на Вардар претепан во Чаир

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо од ова не е ново. Во Куманово секој ден напаѓаат по некое дете или пак се задеваат со постари луѓе. Недај боже да поминеш на плоштад околу 8 часот навечер, посебно женските ги фаќаат за газ , ги плукаат, ги бркаат , пцујат и сл.

Ништо од ова не е ново. Во Куманово секој ден напаѓаат по некое дете или пак се задеваат со постари луѓе. Недај боже да поминеш на плоштад околу 8 часот навечер, посебно женските ги фаќаат за газ , ги плукаат, ги бркаат , пцујат и сл.

Ма грешка си.Они се цивилизиран народ.Ова нешто да не си ги помешал со комитите?

Тие така и во швајцарија прает, зато се така културни и воспитани! рани куче да те лае во нашава држава :tapp:

само заради тебе се регистрирав на форумов...Во куманово се живее нормално ...плоштадот припада на македонската популација...таму ни е и главниот кафиќ за излегување....нема везе тоа после 8 несмееш да излезеш...напротив јас седам до 3 часот на плоштад секоја вечер и ги нема никаде....

не шири дезинформации ...

Znaci lazes a ! :bravo1:

лаже бре...баш убаво си живеемо со вас браќата...башка и ни го разубавувате градот преко лето со сите автомобили од цирих ... бомба автомобили признавам...иако пола се рент а кар ... :)

Од кај знаеш ти бе дали лаже или не ???

лаже бре...баш убаво си живеемо со вас браќата...башка и ни го разубавувате градот преко лето со сите автомобили од цирих ... бомба автомобили признавам...иако пола се рент а кар ... :)

НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ !!!!!

по ова мислење ја дечково на крај памет не го стаам...

mnogu dobro e objasneto pogore ke odgovorat pred zakon
и МВР ќе нагласи:.........сторителите на делото многу добро им се познати на полицијата,сега се собираат докази и со текот на времето ќе бидат предложени пред истражен судија............а до тогаш немојте да ги провоцирате,плукате,навредувате,не пејте патриотски песни и не се шетајте низ Македонија,се додека они го прават истото,вие не смеете да им возвраќате...зашто секоја наредна провакација кон нив може да биде казнива т.е. одредување мерка притвор од 30 ден..........Гоца Бркоска:pusk:мин.за дудлање на Ал.

Имаше еден филм на Стивен СТИЛБЕРГ .Се живееше во едно место многу убаво се додека не дојдоа РЕПТИЛИ.

Attachments

• makedonija.jpg
    makedonija.jpg
    42,1 KB · Прегледи: 96
само заради тебе се регистрирав на форумов...Во куманово се живее нормално ...плоштадот припада на македонската популација...таму ни е и главниот кафиќ за излегување....нема везе тоа после 8 несмееш да излезеш...напротив јас седам до 3 часот на плоштад секоја вечер и ги нема никаде....

Како прво брат ти не живиш у Диво Населје :) А за плоштад искочи да видимо од 7 до 9. После они не искачав :smir: И можу да најду колко сакаш људи да потврдив.

Па ке седиш кога Албанците излегуваат до 9 најкасно 10. Јас лично сум сведок како на дарт му ставиа нож на шија и му го украдоа мобилниот,еден друг другар со пиштол му расцепиа глава некои косовари кои со трактор поминуваа а кој бил на
фестивалот "for a beter city" знае како еден куп Албанци тепаа дечко кој ја бранел сестраму.Кумановац незнам како ти е мерак да се дружиш со тие планинци.

КОМИТИ да го видиме вашиот потег!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom