D
DeviL_32`
Гостин
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Imam sednato na mokraca. Dali sum trudna?[/FONT][/FONT]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Masturbiram na pernicata ... Mozam li da ostanam bremena?[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Imam 13 godini, nikogas se nemam baknato so deckoto niti pak imam spieno ali malku se zdebeliv. Dali sum trudna?[/FONT][/FONT]
- Imam 15 godini i planiram da stapam vo intimen odnos so mojot decko, no imam strav da ne ostanam trudna. Mislam, ako ostanam trudna toa ke bide tragedija bidejki deckoto e mn siromasen, a mama mi dava samo 100 denara za kafe i koga bi gi sobirala za abortus bi mi trebale 5 godini, a bremenosta trae 9 meseci. Sto da pravam?
![]()
![]()
![]()
Јаоо мајко, ова е врвввв!![]()
![]()
![]()
Па зарем е ова можноЕ, одамна не сум се смеела вака. Алал да ви е
![]()
Абе главното не си го пишал....
Циганка прашува во магазин за тинејџери:
Ве молам помогнете ми....иам 12 години и уште сум невина...дали е проблемот во брат ми или во татко ми??