Skazi @ Skopje Fair - 12.09.2009

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Јас претходниот пат го пропуштив зато сега ке одам.
Сакам да видам шо журка праат.
Гајле ми е за другите дали дошле курој да изиграват таму или незнам шо ...

Не ширете дезинформации од ракав...журката ќе биде на Две Реки, па ако сака и Џејмс Монро со Дино Псарас во пакет да ги донесат :icon_lol:

Извинете за оффтопик...

off-topic 2 : Ufff kamo srekja, ti znaes li kako ke se izlupame na ova.

Back to topic : Sekogas lugjeto imaat izbor, gi ima i dvete zabavi. Imate pravo da izberete kade sakate da idete. Nikoj niti ve prisiluva ili stava pistol na celo da dojdete.

Digital dance se drzi na Full on trance scenata koja postoi. Skazi e eden od redovnite gosti na Digital Dance. I ne doagja na sekoi 3 meseca nego doagja ednas godisno. Posleden pat beshe proslata godina za 5 godini na Digital dance...vo Maj.

Pa sea videte...

Добро бе, толку ли не гледате дека Трансот сега засега е единствената некомерцијална музика у Македонија.

Druze mnogu si greska za ova

Не замарај,постои едноставно решение.Не ја отворај темава ако не те интересира нешто или ако нејќеш да одиш.ПС: ќе биде јако...:drk:

druze bre forum e ova sho sakam ke pisam dokolku e povrzano so temata,ne mora da bide pozitivno moeto mislenje na kraj.si kazav jas ne davam support za nastanot i tolku.no hard feelings si rekov sto imam nema potreba da mi davate quoting na mislenjata. pozrav

Трансот е меинстрим...факат!

Тоа е добро...бидејќи сеуште ќе важеше за музика која ја слушаат наркомани :wink: со оглед во какво општество живееме...

која сака може да дојде кој не сака не мора никој не е присилен..
еве на пр ја ќе одам....
има ли неш гратиси или...????

psygana не лупај глупости какво одложување на журка какви глупости ке си бидат и двете журки

Ontopic : skazi do sea go iam gleano 2 pati, ednas vo ohrid i lani na saem, na saem bese partali do 5 sabajle cela publika skokase kako da bese pocetok na zurkata, sekoja cest za skazi i negovata muzika, najverojatno ke idam taka da se gleame tamu decki !

Минатиот пат не отидов и се заебав..... За оваа журка сам си купив карта...ако има друштво топ, ако не сам ќе си идам:)

Многу јако ќе е овај пат со целиот бенд ова ќе биди една од најдобрите журки оваа година се гледаме таму

Минатиот пат не отидов и се заебав..... За оваа журка сам си купив карта...ако има друштво топ, ако не сам ќе си идам:)

И јас нешто како тебе, се договорив со десет души на крај чувствувам сам ќе отидам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom