Mortron
shadow on acid
- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
topppppppp ke bideИ ти убаво помини си дома :helou:
topppppppp ke bideИ ти убаво помини си дома :helou:
8.000 woow нема шанси толку да имаше max 2,500А ти мислиш дека нема да дојдат толку луѓе на журкава?
Не знам дали ова го напиша од памет или стварно знаеш, ама јас ќе ти кажам дека на Infected Mushroom имаше околу 5.000 луѓе и внатре не можеше да се диши. На Таламаска исто така имаш околу 3.500-4.000 ама овојпат имаше простор колку толку. Пишав уште во првиот пост. На последната журка на Скази (што btw се одржа во Метрополис), имаше околу 8.000 луѓе (моја проценка). Што мислите, ако дојдат сите пак (а најверојатно ќе дојдат пошто разлика во цената на картата од таа журка е 50 денари), ќе има ли место за сите нив у 3та хала? :nenene:
А што му фалиДо кога со овој бе ??? Али ако има млада публкика се пали уште на него.![]()
8.000 woow нема шанси толку да имаше max 2,500
Иначе колку ќе биде карта и каде ке ја има во продажба позз
Пали се на скази бе бато што да ти кажам. :salut:8.000 woow нема шанси толку да имаше max 2,500
Иначе колку ќе биде карта и каде ке ја има во продажба позз
А што му фали![]()
Се одложи на две реки?Tapa ke bide,znam.Samo sto zaebaa rabota da se odlozi zurkata na Dve Reki.A be ajde "trance so gitari",muzice za skopski i belosvetski kvazi trance-ri.NE IDAM.Samo paricki da se napraat,a voopsto ne se gleda na kvalitetni artisti.Gi ima eden kup i novi i stari sto ne dosle vo gradcevo.Mi go e**vte feeling-ot.:nenene: