Јас имам еден проблем.
Се познавам со една жена, многу пријатна жена ми се доверува за се. Е сеа и излезе една работа требаше да оди на пат за Канада некое деловно патување и ми ја остави ќерка и да ја чувам. Отпатува вчера во четвртокот а јас сабајлето отидов до продавница да купам леб и кога се вратив ја видов ќерка и со двајца цигани во креветот на мајка и, и практикуваше двојна пенетрација, а девојчето е 9 години. И ги избркав циганите и почнав да ја тепам и и реков дека ќе ја кажам на мајка и. Ја затворив во шпајзот, и тргнав накај аеродромот да резервирам карти за Канада бидејки морав да и кажам на жената за таа случка. Одам накај аеродромот, чекав 2 часа таму за да резервирам за карта, и таман кога дојдов на ред се случи некоја експозија во канцелариите таму на аеродромот и сите почнаа да бегат. Е сеа работата е што при експлозијата ги изгубив парите во таа мешаница, и морав да се враќам дома за да земам уште пари од касата. Стигнувам дома и ги барам клучевите за да ја отворам касата, али неможев да ги најдам и морав да ја скршам за да ги земам парите, и кога гледам клучевите биле внатре во касата бидејки мајка ми ја затворила од внатрешната страна. Ги зимам парите, ама бев многу изреволтиран поради тоа што морав да ја кршам и отидов со парите купив друга каса. Мислев дека од кусурот што ми остана ќе имам и за карта за авион али се заебав. Отидов уште еднаш до аеродромот на празно, кога за карта ми недостасуваа уште 13 денари. Талкам така по улиците и размислувам како да дојдам до пари, кога наеднаш ми светна идеја да украдам пари од некоја продавница и право да одам да земам карта. Влегувам во една продавница, пространа беше многу голема и извадив нож на продавачката, ама за моја жал во продавницата имаше еден полицаец кој набрзина ме совлада и ме однесе во притвор. Одма другиот ден право дојде судијата и ме осудија на 6 месечен затвор.
Си одлежав јас шо си одлежав тоа, али сеа друга ми е маката и страв ми е да се вратам дома. Ве молам сигурно да ми кажете, дали мислите дека девојчето сеуште е живо после 6 месечно престојување во шпајзот без храна и вода, бидејки ја заклучив таму.
Ве молам за искрени одговори, фала однапред.