SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Ти не си нормална зарем ти личам на куртонИМА ОВДЕ ЕДНА МУВА НОН СТОП МИ ИДЕ НА МОНИТОР А НЕ МОЖАМ ДА ЈА УБИЈАМ! ДАЛИ СУМ НОРМАЛНА??![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не си нормална зарем ти личам на куртонИМА ОВДЕ ЕДНА МУВА НОН СТОП МИ ИДЕ НА МОНИТОР А НЕ МОЖАМ ДА ЈА УБИЈАМ! ДАЛИ СУМ НОРМАЛНА??![]()
Go mavam od biro. Dali sum saglam?:pipnianus:
Мењај пози(малце мавај го со лева наместо со десна рака) или мењај локации(мавај го у парк,на столица,на тањир) иначе салам си,само да не ти стане монотоно,тоа ме загрижува.Go mavam od biro. Dali sum saglam?:pipnianus:
Мавни ја главата три пати од монитор,запеј ја песната зашто си ме мајко родила и сите маки ќе ти поминат,вака на луда не ми делуваш,али со секојдневно конзумирање на дадената дијагноза,ќе има подобрување.ИМА ОВДЕ ЕДНА МУВА НОН СТОП МИ ИДЕ НА МОНИТОР А НЕ МОЖАМ ДА ЈА УБИЈАМ! ДАЛИ СУМ НОРМАЛНА??![]()
Кога свршувам секогаш се накапувам или на руката, ногата, главата, раменото...Некое решение?
Кога свршувам секогаш се накапувам или на руката, ногата, главата, раменото...Некое решение?
Тркни, купи си инка.![]()